19 Haz 2012

Rihanna '' Katy Perry ve Cheryl Cole'le Çıkardım ''

Katy Perry ve Cheryl Cole ile çok iyi arkadaş olan Rihanna eğer ikisinden birisi kızlarla çıksaymış onunla çıkarmış. Russel Brand'den ayrılan Katy Perry zor günler yaşamıştı. Ve Russel'dan sonraki sevgilisiyle de ilişkileri çok kısa sürmüştü. Nihayet başka birisini buldu ve şuan mutlu. Cheryl Cole ise o da evliliği kısa sürenler arasında. Rihanna bu konu hakkında en yakın arkadaşlarını korumaya aldı;
Hangi erkek Katy ya da Cheryl ile birlikte olursa o kişi gerçekten çok şanslıdır. İkiside çok güzel ve eğer ikisinden birisi kızlarla çıksaydı onunla ben çıkardım.
 Seksi arkadaşlarım var. Gerçekten düşündüğümde bu dünyadaki en seksi kadınlar benim arkadaşım.  Katy ve Cheryl çok seksiler ve bu yasadışı. Eğer bazı kızları cidden seksi buluyorsanız bazen bilmelerini sağlamalısınız.
 Katy ve Cheryl'in hem içi hemde dışı güzel. Onlarla birlikte olan erkekler ya onları daha iyi yapmalı ya da benimle başa çıkmalı.

2 yorum:

  1. +Şu dünyada Rihanna'yla arkadaş olmak va-
    -Yok öyle bi dünya...

    YanıtlaSil
  2. RiRi Kral'sın :D :D :D Kimse Katy'mi üzemez :/ :/ !!!! Onu çok seviyorum ve RiRi ona bu kötü anlarında çok yardımcı oluyor . I Love Riri,Katy <3 <3 :D =Hilal Feyza Eren=

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)