14 Haz 2012

Perez Hilton: ''Lady Gaga Seksi Değil''

Ünlü blog yazarı Perez Hilton, kısa bir süre önce 'Billboard En Seksi Kadın Şarkıcısı' oylamasında 2. seçilen Lady Gaga'ı eleştirdi. Perez sitesinde Lady Gaga'ı seksi bulmadığını ve listenin değiştirilmesi gerektiğini yazdı.
Britney Spears genç yaşlarından beri sex kraliçesi. Adam Lambert ise piyasaya girdiğinden beri sex-motoru. Açıkçası 'gay' açıklamalarına şaşırmamıştım. Oylamada, %45 (!) oy ile Britney Spears en seksi kadın şarkıcı seçildi. Adam Lambert ise gay erkeklerin 'uzun' çocuğu.Asıl şaşırdığım nokta ise oylamaya katılan kişilerin listedeki 2 ve 3. sıradaki kişileri tutarsızca seçmiş olmaları ki bu isimler Lady Gaga ve Beyonce.
Ne? Lady Gaga nasıl listede 2. oluyor? Yetenekli, harika evet. Ama 'Seksi' Anne Canavar için aradığımız sıfat değil. Üstelik listede Rihanna gibi biri dururken! Hadi ama! Şimdi Lady Gaga Melez güzeli Rihannadan daha mı seksi? Liste tekrar yapılmalı.

7 yorum:

  1. Cevap ; (bence) Perez'cim ilk önce bir ayna almalısın sonra kendine bakmalısın.GaGa seksi olmaya bilir ama bunu söylemekte sana düşmez sonuçta sende bi erkek güzeli değilsin.Ayrıca Beyoncé on çocukta doğursa gene seksi olur bunu aklına iyice sokmalısın bebeğim :*

    YanıtlaSil
  2. Haklısın Perez ya :D Rihanna 1. sırada olmalıydı :D

    YanıtlaSil
  3. Et giyen bir kadın, seksi olmamalı.

    YanıtlaSil
  4. Bence kapayın çenenizi Lady Gaga her zaman Seksi biri.Fiziği gerçekten harika orantılı bir vücudu var.Rose Sun Black " Et giyen bir kadın,seksi olmamamlı." derken ne demek istiyorsun ?! Onun tarzı o ve 25 Milyon hayranı onu öyle seviyor kapayın çenenizi.Kusura bakmayın kaba bir yorum ama 25 Milyon kişi onu o oldugu icin seviyor.Et giysede giymesede.O tamamen seks tanrıçası diye nitelendirdiginiz Melez Rihanna gibi biri degil.Herkesin kendine göre seksiligi var bunu kücük beyninize sokun.

    YanıtlaSil
  5. Haklısın Perez (!)
    Sen bu işi bilenlerden , seksiyi en doğru anlamda seçenlerden
    daha iyi biliyorsun işi (!).
    Kafana taş felan mı düştü ??

    YanıtlaSil
  6. Amerikanın Erol Köse'si :) Nicki Minaj bence Lady gaga'dan daha seksi ! Kalçaları olsun incecik beli şişkim göğüsleri çikolata renkli bacakları olsun... Bence 1. sırada Beyonce 3-4 sıralarında Nicki olmalıydı. Bencede oylama yeniden yapılsın !

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)