12 Haz 2012

Miley Cyrus'un Yeni Albümü Daha 'Olgun' Olacak

Kısa bir süre önce Liam Hemsworth ile nişanlanan Miley Cyrus, çoktan yeni albümü için hazırlanmaya başladı. Kaynaklara göre Miley'nin bu albümü olgun ve seksi daha doğrusu 'yetişkin işi' olacak. Bir kötü haber de şu ki, albümün Miley'nin evliliğinden sonra çıkması planlanıyor. Yani biraz daha bekleyeceğiz. E! News yeni albüm hakkında şöyle bir yazı yazdı ve bize daha fazla detay verdi;
Genç bir kızın bir kadına dönüşümünü izliyoruz. Bu albüm ile birlikte Miley'nin kariyeri çok daha iyiye gidecek ve eminiz ki müzik kariyerine her zamankinden daha çok önem verecek. Yeni çıkacak bu albüm bir nevi Miley'nin olgunlaşmış versiyonu. Daha olgun ve seksi şarkılar var. Hatta kulağımıza gelen bazı dedikodulara göre Miley bir kaç usta şarkıcı ile çalışmalar yapmış bile. Albümün prodüktörü Pharrell Williams henüz bir açıklama yapmasa da Cyrus'un bu albümü değişik yapmak için çok uğraştığı ortada.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)