14 Haz 2012

Miley Cyrus Bikinili Görüntülendi

Yaz mevsimi, bikini mevsimi demek. Bu yaz bikinisiyle görüntülenen ilk ünlü Miley Cyrus oldu! Miley, 13 Haziran'da otelinin havuzunda suyun ve güneşin keyfini çıkartırken görüntülendi. Genç yıldızın son günlerde çok kilo verdiği de, bikiniyi giyince gözler önüne serildi. Günün erken saatlerinde Miley, bir arkadaşıyla birlikte otel odasının balkonunda sigara içerken görüntülendi. Bu sıralarda nişanlısı Liam Hemsworth ise yeni filmi 'Empire State'in çekimleriyle meşgul olduğundan  havuz keyfinde Cyrus'a eşlik edemedi. Cyrus ailesini ve nişanlısını özlediğine dair bir tweet attı. Ayrıca Cyrus bir tweet'inde, gay evliliğini destekleyen Carrie Underwood'u da takdir ettiğini belirtti.

4 yorum:

  1. o adam mileyin en yakın arkadaşı cheyne.twitterda görmedin mi ? :D

    YanıtlaSil
  2. O Cheyne Thomas Mileynin en yakın arkadaşlarından biri Mileyle twitterda falan hep konuşuyorlar ve bayağı yakınlar çocuk ünlü değil zaten :D

    YanıtlaSil
  3. off isze inanmıyorum miley i kötü göstermek için elinizden geldiği kadar uyduruyosunuz ! o miley nin en yakın arkadaşı ve hem o da liamla yakın arkadaş !!

    YanıtlaSil
  4. O adam Miley'nin arkadaşı. Twitter'da resimleri var diye okumuştum. Ayrıca Miley çok kilo vermiş. Vücudu eskiden çok sıkıydı. :/

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)