2 Haz 2012

Miley Cyrus 'Bana Şişman Denildi'

''Hannah Montana'' dizisiyle tanıdığımız 19 yaşındaki genç oyuncu/şarkıcı Miley Cyrus bundan 3-4 ay önce aldığı kiloları hakkında Bravo dergisine konuştu.Genç yıldız röportajında kilosu, sağılı ve annesi hakkında bir çok şey paylaştı. İşte o röportaj;

Miley bir çok insan çok zayıfladığın için endişeleniyor....
Hayranlarımın beni düşünmesini çok seviyorum. Ama eskisinden daha sağlıklıyım. Ne Anoreksiyim (zayıflama hastalığı) ne psikolojik sorunlarım var ne de kendimi incittim. Gerçekten bir keman kadar fitim ve harika hissediyorum.

Kilon hakkında söylenen söylentiler canını sıktı mı ?
Hayır. Bunu birşey yapmam için gereksiz olduğunu öğrendin. Ama yine de  birisi güceniyor. Birkaç kilo verdim çünkü diyetimi değiştirdim ama bana Anoreksi dediler, Eskiden kilo aldığımda bana şişman dediler. Ama eğer seks yaparsam, sürtük olurum, yapmazsam ezik olurum. Bu ne oluyor yani ? Bu nedenle istediğim hayatımı yaşayacağım ve çok mutluyum. Eğer bu olaylar başka birisinin canını sıkarsa o kişi ilk önce bunun üstesinden gelmek zorunda.

Ama aslında hala biraz üzgünsün....
Hayır, gerçekten değilim. Erkek arkadaşım Liam'dan çok şey öğrendim. Diyetimi değiştirdiğimde beni çok destekledi. Çok sakin birisi, çabuk üzülen birisi değil. İtiraf etmeliyim ki biraz da onun bu özelliği yüzünden onunla yaşamak istiyorum.

Peki yeni bedenin hakkında Liam ne düşünüyor ?
Liam mutlu çünkü eskisinden daha sağlıklı hissediyorum. Diyetimi değiştirmem de bana yardım etti. Doktorum bana buğdaya karşı alerjim olduğu teşhisi koydu. Bazı insanların hazmedemediği proteinler varmış.

Peki diyetin de şimdi neler var ?
Öncelikle balık, tavuk, salata ve meyve var. Ve bazen de kırmızı et yiyorum. Ama yağ da kızarmış değil. Sadece yemekte ve ızgarada yapılırsa.Ve beyaz ekmek yemiyorum sadece buğdaysız kepek ekmeği yiyorum.

LOL Filminde de 16 yaşında ki Lola'nın bir çok problemi var.
Evet! Lola tipik bir genç kız. Bence birçok kız onu kendisiyle bağdaştıracak. Ve erkekler filmi izlediğinde kızlar hakkında daha çok şey öğrenecek. (Gülüyor)

Ve Lola filmde ilk kez erkek arkadaşıyla birlikte oluyor ve Lola annesiyle bu konu hakkında konuşmaya korkuyor. Sen de Lola gibi annene erkek arkadaşınla odanda yaptığın şeyleri anltıyor musun ?
Sanırım anneme bilmesi gerekenden fazla şeyler anlatıyorum (Gülüyor). Çok şanslıyım çünkü annem ve ben birbirimize hep yakındık. Asla ondan sır saklamam.

Aynı zamanda Annen senin yapımcın. Bu iş yerine nasıl yansıyor?
Bazen acıtıyor (Gülüyor) Bana 'Şu sahneyi şu şekilde yeniden yap' dediğinde duramıyorum ve ben de 'Anne sen bir oyuncu değilsin, yönetmenle beni baş başa bırak' diyorum. Ama onunla sette olması sorun değil.  Birbirimize %100 güveniyoruz. Hoş bir his çünkü işinizde güveneceğiniz birisi olması çok önemli. Hafife alacağınız birşey değil.

4 yorum:

  1. Sanırım Miley'de benim gibi çölyak hastası :D

    YanıtlaSil
  2. Miley'i herzaman destekleyeceğim. <3

    YanıtlaSil
  3. Bayildim kesinlikle cok guzel aciklamis her seyi

    YanıtlaSil
  4. ne selena ne taylor nede demi senin yerini tutamaz

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)