30 Haz 2012

Kristen Stewart Balenciaga Paris Parfümünün Yeni Yüzü

'Alacakaranlık' ve 'Pamuk Prenses ve Avcı' filmlerinin başrol oyuncusu Kristen Stewart, Balenciaga Paris adlı parfüm markasının yeni kokusunun reklam yüzü oluyor. Reklam afişine aşağıdan göz atabilirsiniz. Ayrıca bu yeni kokunun adı 'Florabotanica' ve Kristen bir röportajında bu konuyu şöyle açıkladı;
"Bu konuda doğal bir şeyler var. Çok canlı. Hiç parfüm kullanmadığım göz önüne alınırsa, bunun genç bir kızın giyeceği bir koku olduğunu düşünüyorum. Bu, sizde şu duyguyu uyandırıyor; "Whoa, beni kontrol edin.' Parfümlerden hoşlandığım için çok şanslıyım, çünkü Balenciaga'nın tasarımcısıyla bir şeyler yapmak isterim. (Gülerek) Ve korkunç bir yalancıyım. Buna rağmen, evet, bu bir reklam ve biz bir koku satıyoruz. İddialı konuşmak istemiyorum ama bu sanat projesinin bir parçası olmak istiyorum. Kumaşlar konusunda heyecanlanırken Nicholas'ın (Balenciaga'nın tasarımcısı) çevresinde olmak istiyorum. Beni bir elbise içinde gördüğünde yüzündeki ifadeyi görmek istiyorum."

7 yorum:

  1. Kristen işte...Kız yaptığı işlerle,söyledikleriyle diğer Hollywood ünlülerinden farklı olduğunu kanıtlıyor.Süs bebeği gibi gezip kameralara yapmacık davranmıyor. hudgens watson tisdale gibi burnu havada değil :S

    YanıtlaSil
  2. Kristen Stewart'ın yaptığı işler çalışkan olması hoşuma gitti ama bilmeden Emma Watson'a kimse bir şey söylemesin hem oyunculuk yeteneği şahane hem de çok güzel ve gerçekten bir hanımefendi gibi davranıyor hiç burnu havada da değil süs bebeği gibi de gezmiyor bir tarzı var ve yılda birden fazla film çekiyor ayrıca yapmacık değil doğal.Lütfen ön yargılı olmayalım.

    YanıtlaSil
  3. emma'yla niye karşılaştırıp duruyorsunuz onu anlamıyorum.

    YanıtlaSil
  4. kristen çok zeki akıllı bir yıldız. Onu çok beğeniyorum.Çok doğal bir güzelliği var. Ve aynı zamanda İngiltere'nin en sevilen yıldızlarından.O bitane.O bence Emmayla karşılaştırılmamalı.Emma Kristen kadar adını duyurmadı.

    YanıtlaSil
  5. Kristen bence en baştn en güzel parfümlerin yüzü olmalıydı.Harika biri

    YanıtlaSil
  6. woow bella süper

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)