1 May 2012

2000. Yayına Özel Yazı

Evet, bu yazıyı da yayınladığım zaman, tam 2000 yayını geride bırakmış olacağız. Türkiye'nin en iyi ve en güncel bloglarından olduğumuzu düşünüyor, takipçi sayımızdan da yanılmadığımızı anlamış oluyoruz. Bu günlere gelmemize yardım eden ve ilgisini esirgemeyen sizlere çok teşekkür eder, bizi kıskanan ve haberlerimizi kaynak belirtmeden alanlara en içten (!) dileklerimizi göndeririz. Daha nice haberlerde buluşmak üzere, hoşçakalın! Not; Facebook sayfamızı beğenmeyi, ve Twitter hesabımızı takip etmeyi unutmayın! Tabii en önemlisi de sitemizi :)

7 yorum:

  1. Oha! 2000 gerçekten sitenize göre çok güzel bir yayın sayısı.Nice yayın ve senelere.Gerçekten güzel iş.Sizi seviyoruz(:

    YanıtlaSil
  2. bnce çok başarılısınız dvam edin .. :)

    YanıtlaSil
  3. Resimde Miley olması beni cezbetti:) Biz teşekkür ederizz

    YanıtlaSil
  4. sizi tebrik ediyorum.. Super bi is cikartiyorsunuz cok zor gercekten nerden bulup yaziyosunuz... Bravo :) Tesekkur edriz;) kolay gelsinn....

    YanıtlaSil
  5. Daha nice yayınlara!Çok kaliteli işler yapıyorsunuz.Çok Çok teşekkürler! :)
    -Merve

    YanıtlaSil
  6. Gercekten cok iyi bir blog severek takip ediyorum basarilarinizin devamini dilerim :)

    YanıtlaSil
  7. o gün girmediğimde içimin rahat etmediği sayılı sitelerdensiniz .. ki bu az olur! teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)