23 Mar 2012

Vanessa Hudgens Selena Gomez'i Etkilemiyor!

Biliyorsunuz ki Vanessa Hudgens,Ashley Benson ve Selena Gomez 'Spring Breakers' adlı yapımda beraber çalışıyorlar. Fakat Selena Gomez hayranları bundan çok memnun değil, çünkü Vanessa'nın bir parti kızı olduğunu ve Selena'yı kötü etkileyeceğinden korkuyorlar. Bu endişeleri gidermek için de 'Spring Breakers' setine ve oyuncularına yakın bir kaynak, böyle bir durumun olmadığını fakat Vanessa ve Ashley'in her ne kadar Selena'yı etkilemeseler bile partilerden geri kalmadıklarını söyledi. Yakın kaynak verdiği röportajda şöyle konuştu;
Vanessa veya Ashley birini kötü bir şekilde etkilerse (özellikle de Selena'yı) şok olurum çünkü ikisi de çok tatlı kızlar. Selena'nın onlar kadar hızlı olmadığını biliyorum, ama Selena'nın aralarında en genç isim olduğunu da hatırlamak zorundayız. Vanessaa ve Ashley beraber zaman geçirmeyi seviyorlar. Buna partiler de dahil.Selena partilerle çok ilgilenmiyor. Yapacak farklı  işleri var, Sel'e göre onun kariyeri bir içkiden çok daha önemli.

11 yorum:

  1. Selena'm yaa. Ne kadar mantıklı ve iyi konuşuyosun senn :)

    YanıtlaSil
  2. iyide Ashley ve Vanessa'da kötü bir şey yok ki. Saçma.

    YanıtlaSil
  3. Vanessa kimseyi kötü etkilemez, Selena'm da kimseden kötü etkilenmez bence .

    YanıtlaSil
  4. Bu ne böyle Selenayı sütten çıkan ak kaşık yapmışlar Vanessa'm kötü etkilemez Selena onları etiklemesinde!

    YanıtlaSil
  5. Ne Vanessa ne de Ashley Selena'yı, kimseyi etkilemez. Nasıl bir haber bu ??

    YanıtlaSil
  6. yalan haber bence..

    YanıtlaSil
  7. Selena Justinle orda burda yiyişirken Vanessayı örnek almıyodu heralde?

    YanıtlaSil
  8. slena iyi kız rolunu oynarken giderek batmasında

    YanıtlaSil
  9. Nessa'm Selena'dan etkilenmesinde başka birşey istemiyorum ! Bu iyi kız tavırları seni nereye kadar götürücek Selena merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  10. üff zaten selena sinsi bir kız etkilenmez o!!

    YanıtlaSil
  11. selena ne kadar sinsi bir kişiliğe sahip cümleleriyle herkese kndini iyi kız gibi gösteriyo aslında çok sinsi bir kız bence kariyeri için justinle çıkıyo...gündemden düşmemek için..Vanessa kötü etkilemez asıl Vanessa'yı selena etkiler kendi gibi sinsi yapar...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)