11 Mar 2012

Kristen Stewart'ın 'Yolda' Filminin Fragmanı Yayınlandı!

Kristen Stewart'ın sarışın olduğu yepyeni filmi On the Road'ın ilk fragmanı izleyicilerle buluştu. Filmde başrol oyuncusu olan Kristen'nın filminin gösterim tarihi İngiltere için 21 Eylül 2012. Türkiye için ise hala bir bilgi yok.Filmin diğer 2 başrolü ise Sam Riley ve Garrett Hedlund Filmin konusu ise:
New York'da bir yazar olmaya can atan Sal Paradise, babasının ölümünün hemen ardından çılgın ve karizmatik bir eski sabıkalı olan Dean Moriarty ile tanışır ve anında arkadaş olurlar. Sıradan ve alışagelmiş bir hayat yaşamamaya kararlı olan Sal, Dean ile birlikte hem fiziksel hem de duygusal açıdan hayatını tamamıyla değiştirecek uzun ve macera dolu bir yolculuğa çıkar. Özgürlüğe duydukları açlıkla dünyayı, var olmanın coşkusunu, insanlığın bütünlüğünü ve hiç şüphesiz ki kendi benliklerini keşfederler.

1 yorum:

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)