5 Mar 2012

Haftanın En İyi Giyinenleri

Öncelikle yeni bir bölüm açtık. Burada 5 ünlünün giydiği elbiseler yarışacak. Her pazartesi geçtiğimiz haftanın en iyi giyinenlerini yayınlayacağız. Elimden eldiği kadarıyla, adil olmak şartıyla giysileri yorumlayacağım. Evet aklınızda şöyle bir soru işareti olabilir , ''Niye pazar veya cuma günü değil?''. Bu haberi Pazartesi günü yayınlayacağız çünkü maalesef ünlülerimiz boş durmuyor, Pazar günleri bile törenlerden eksik olmuyorlar. Neyse bu haftanın gözdesi törenler ve partilerdi. Haliyle bir sürü de elbise yarışı oldu. Bakalım kim galip , kim ise sonuncu gelmiş?
Nina Dobrev: Siyah elbiseyi kadınlarda pek sevdiğimi söyleyemem ama Nina giydiği J.Mendel elbisesi ile siyahın hakkını vermiş. Elbisenin kesimi ise ilk başta göze gelecek türden. Bir tek o elindeki çanta uymamış , ama her güzelin bir kusuru olur derler değil mi? O yüzden Nina birinci bu hafta. 
Angelina Jolie: Evet yine siyahlı bir kadın karşımızda. Yılları meydan okuyan Angelina tıpkı Nina gibi siyahın asaletini son derece iyi taşıyor. Yalnız bir dahaki sefere o bacak oradan çıkmasın Angelina, mümkünse yırtmacı olmayan bir şey giy!  
Penelope Cruz: Genelde bizim blogun listelerinde pek yeri yoktur ama bu sefer onu da eklemeyi çok istedim. Elbisesi muhteşem fakat saçı ve takıları fazla abartı kaçmış. Keşke o kadar takı takmasaydın Penelope! 
Emma Stone: Emma her zaman en güzel giyinenler listelerin başında gelen isimlerden. Yine beni yanıltmadı ve törene Giambatista Valli Couture elbisesi ile çok güzel fakat o elbisenin sağdaki deseni biraz fazla kaçmış ve makyajı biraz sönük kalmış. Yinede saçı elbiseye uygun.  
Miley Cyrus: Aslında Miley yaşında oldukça fazla giyinmiş ve saçı da uymamış ama elbisenin rengi ve Miley'e karşı olan azıcık sempatimden dolayı bence bu listede olmalı. Bence daha canlı renkler tercih etmeli Miley.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)