19 Şub 2012

Bella Thorne 'Miley Cyrus'a Benzemiyorum'

Disney Channel'ın 'Haydi Çalkala' dizisinin yıldızlarından 'Bella Thorne' kendisinin sürekli Miley Cyrus'a benzetilmesinden oldukça rahatsız. Yine aynı kanalda bir zamanlar 'Hannah Montana' dizisinde rol alan Miley'de aynı şekilde Hilary Duff'a benzetilmişti. Bella Thorne, neden Miley'e benzemediğini sonunda anlattı;
Herkes beni Miley'ye benzetip duruyor, ama nedenini bilmiyorum. Daha 14 yaşındayım ve sadece kendi hayatımı ve hayallerimi yaşamaya çalışıyorum. Birisini başkasına benzetmeyi doğru bulmuyorum. Birisiyle yan yana fotoğrafımı koyup benzetilmek gerçekten zor olmalı.

7 yorum:

  1. Bence Hiç benzemiyolar :D:D forever Bella

    YanıtlaSil
  2. Hiç benzemiyorlar. Miley zaten birtane! Ayrıca rahatsız olması çok saçma Miley'e benzetildiği için taklalar atmalı.

    YanıtlaSil
  3. Bence kişiliği Miley'e benzemediği için rahatsız oluyor.

    YanıtlaSil
  4. Bella haklı başkasına benzetilmek karşılaştırılmak hiç güzel bir şey değil. Smiler'lar haklısınız biz Miley'yi sevdiğimiz için mutlu olması gerek diyoruz ama siz de düşünün gelip arkadaşlarınız size sen şuna çok benziyorsun diye sizle onu karşılaştırsa sürekli sıkılmaz mısınız? :)

    YanıtlaSil
  5. bence hiç benzemiyolar ne davranışları ne fiziksel özellikleri bella'nın yaşı küçük olduğu için daha şirin miley'se daha bi asi kız:) e yani okadarda olsun çünkü miley 19 bella 14 yaşında bella çok iyi bir oyuncu miley ise hem çok iyi bir oyuncu hemde çok iyi bir şarkıcı ama forever tabiki mileyyyy<3 <3 <3 çünkü miley eskiden beri seviliyo ve bella daha kariyerinin başında ama oda çok tatlı<3 <3 <3

    YanıtlaSil
  6. belladan şaşmam seni seviyorum bella thorne

    YanıtlaSil
  7. bence ikisi de çok güzeller ve ünlüler..ama hiç mihiç benzemiyorlar...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)