26 Oca 2012

The Wanted 'Amerikalı Hayranlarımız Çok Coşkulu'

İngiltere'de kurulan ve One Direction grubu gibi 5 genç erkekten oluşan 'The Wanted' grubu Amerika'lı hayranlarının çok coşkulu oldyuğunu söyledi. Grup zaten şu aralar Amerika'da konserler veriyor. MTV ile yaptığı röportajda ise grubun üyesi Max şunları söyledi;
Amerika'lı hayranlarımız çok iyimser ve sıkı. Gerçekten coşkulu olduklarını belirtmek istiyoruz. Amerika Halkının muazzam bir vızıltısı var. Bence bu çok dinlendirici ve canlandırıcı.

3 yorum:

  1. Iyy bu ne One Direction çok daha yakışıklı.

    YanıtlaSil
  2. Eğer yukarıda "Küfür, hakaret vb. tarzda yapılan yorumlar yayınlanmayacaktır." yazmamış olsaydı...
    Şaka bir yana gerçekten 1D dekilerin Tw' den daha yakışıklı demelerine sinir oluyorum. Abi siz yakışıklılığına mı bakıyorsunuz müziklerine mi? Önce buna bir karar verin. TW' ın müzikleri 1D' den daha kaliteli ve başarılı bence.
    Ama yinede TW' dekilerin 1D' dekilerden kesinlikle daha yakışıklı olduğunu söylemeden geçemicem.

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle The Wanted'in yaptığı MÜZİK One direction'dan kaliteli. Her zaman tipe göre değerlendiriyorlar. The Wanted'ın sürekli One Direction ile kıyaslandırılmasına bir anlam veremiyorum. Ama kesinlikle The Wanted'ın müziği 1D'nin müziklerinden harikadır. ♥

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)