7 Oca 2012

Debby Ryan İstanbul'da!

Disney yıldızı Debby Ryan, Disney Channel Türkiye etkinliği için bugün İstanbul'daydı. Disney Channel'ın uydu üzerinden şifresiz ve ücretsiz yayına başlaması nedeniyle yapılan partiye, Disney Channel'ın ilk Türk yapımı dizisi olan "Zil Çalınca"nın kadrosu da katıldı. Debby Ryan, İstanbul'u ilk defa ziyaret ettiğini ve çok iyi vakit geçirdiğini dile getirdi:
"Rol aldığım dizi Jessie, partide çok güzel eleştiriler aldı. Artık dizimi tüm Türkiye izleyebileceği için çok heyecanlıyım. Ayrıca "Zil Çalınca" dizisinin oyuncularıyla tanışmak büyük bir zevkti."
Disney Channel'ın genç odaklı ve aileyi de kapsayan programlarını 12 Ocak'tan itibaren tüm Türkiye izleyebilecek.
   

5 yorum:

  1. çoooooook sevindm artık disney channel'i ücretsiz olara izlyebilicez demek <3 ayrıca debby'e twitterdan mesaj attım türkiyeye hoş geldin diye bence sizde atın... yani o kadar gelmiş bizim için.

    YanıtlaSil
  2. O buraya geldive ben yanına gitmedim öemi yüm disne channeldek ehrkezgelsin hele selen gelsin varya istanbula koşarım.Onlar türkçebiliyormuki

    YanıtlaSil
  3. Jessie dizisi harika bir dizii.. İki bölümünü izledim. Disney Channel kanalı da çok güzel.. Selena Gomezin Debby Ryan ın Bella Thorne nin tüm dizilerini izliyorumm

    YanıtlaSil
  4. güzel haber :) rica etsem 'zil çalınca' dizisi hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz? teşekkürler

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)