15 Oca 2012

2011'in İlham Veren Şarkıları!

 
2011 yılında müzik dünyasına birçok kişi yeniden giriş yaptı. Bazı şarkılar bizi dans ettirdi bazıları ise hayatımıza ilham verdi. Kim olduğumuzdan utanmamak gibi.... Sizler için 2011 yılında ilham veren şarkıları seçtik. Aslında bazı şarkılar 2010 yılının son aylarında piyasaya çıktı. Ama o kadar da önemli değil.  
One Repuclic - Good Life
Hayatta hayal kırıklıklarınızla tek başınıza kalsanız bile bu şarkıyı dinleyip hayatın ne kadar kolay olduğunu hatırlayabilirsiniz. Şimdi sızlanmayı kes ve şarkıyı dinle.

 Kelly Clarkson – Stronger (What Doesn’t Kill You)
Erkek arkadaşınızdan ayrıldığınızda bu şarkıyı dinleyip belki ilişkerinizin kötü yanlarını hatırlayıp güçlü kalabilirsiniz. Allah aşkına o ezik size ne verdi?

Alexandra Stan – Mr. Saxobeat
Bu şarkı dans etmeyi bilmeseniz bile ayaklarınıza ilham verebilir.

Sugababes – Ugly
İşte kendiniz olmaktan gurur duyacağınız bir şarkı. Evet bu şarkı size yaptığınız şeyler diğerlerine salakça bile görülse aslında sizin olgunlaştığınızı anlatır.

Demi Lovato – Skyscraper
Başka bir şey söylemeli miyim yoksa şarkıyı açmaya mı gidiyorsunuz?

 Glee Cast – Pretty/Unpretty 
Bu şarkı sizin görüntünüzle ilgili. Bir gün aynaya baktığınızda kendinizi maymundan farksız hissedersiniz. Ama aslında sadece herşey yargınız ve yargılarımızla alakalı.  

Katy Perry - Firework
Yüzyılın bizi canlandıran tek şarkısı bu diyebilirim. Havai fişekler ve yapmamız gereken şeyler.... Hayaller. Bu şarkıyı dinleyerek onları bu yıl gerçekleştirmeye ne dersiniz ? 

3 yorum:

  1. evet hepsi harika ve ilham verici şarkılar ve hepsi favorilerim.ama bence Selena Gomez-Who Says de son derece ilham veren bir şarkı . siz de bu şarkıyı seviyor musunuz?

    YanıtlaSil
  2. who says ve üstüne firework dinleyince özgüven patlaması yaşanabilir ama dikkat hahaha :

    YanıtlaSil
  3. Alexandra Stan – Mr. Saxobeat Gerçekten şarkıyı dinlediğimde yerimde duramıyorum

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)