24 Kas 2011

Glee'den 'I Kissed A Girl' Bölümü Geliyor!

 
Amerika'da FOX Kanalında büyük hızıyla ve aksiyonuyla gençleri ekrana kitleyen gençlik dizisi, Türkiye'de de yabancı izleme sitelerinde izlenme rekorlarını kırmak üzere. Glee'yi takip edenler son bölümünde Finn'in Santana'nın eşcinsel olduğunu okulda söylediğini biliyordur. Yani buna benzer bir olayla duyulmuştu. Herneyse, 29 Kasımda yayınlanacak bölümde ise tüm kız kadrosu birlikte Katy Perry'nin en güzel ve açık saçık şarkılarından  'I kissed a girl' şarkısını söyleyecek. Bence gayet güzel olmuş. Bu arada Naya Rivera'nın sesi mükemmel!

1 yorum:

  1. bu diziyi izlemek istiyorum ama türk televizyonlarında yayınlanacağını hiç sanmam malum türkiyede eşcinsellik tabulaşmış 2 erkek(yada kadın) el ele tutuşsa bile rtük'e şikayet gidiyor. BELKİ cnbc-e de yayınlanır(shameless'i yayınladıklarına göre bunuda yayınlarlar umarım )
    bu arada katy^min bu şarkısı çook güzel(lezbiyenliğe özendirdiği söylensede)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)