21 Kas 2011

Amerikan Müzik Ödülleri'nde Yaşanan 5 An

Hmm... Sahneye kimse fırlamadı tabi yada kız kıza öpüşen ünlüler de yoktu. Eğer ödül töreninde Kanye West, Taylor Swift'in önüne atlamadıysa bu ödül gecesinin sıkıcı olduğu anlamına gelmez ki!
1. Justin Bieber ve LMFAO'nun Performansı
Gecedeki en şaşırtıcı anlardan biri LMFAO grubunun show sonundaki performansıydı. Grup "Party Rock Anthem" şarkısını söylüyordu ki birden Justin Bieber, zebra desenli pantolonuyla sahneye atladı ve dans etmeye başladı.
2. Araba Reklamı Mı?
Jennifer Lopez, Fiat araba markasının reklam yüzü olabilir ama sizce de performans sırasında arkadan çıkan Fiat araba biraz çılgınca değil mi? Jennifer, ilk önce sahneye Fiat 200 sürerek geldi. Sonra performans sırasında arabanın yanından dansçılar fırladı! Yayın sırasında altta reklamın geçmesi normal ama performans sırasında arkada arabanın reklam yapması, biraz saçma.
3.Hollywood'un En Şirin Kankaları!
Tamam. Selena Gomez ve Taylor Swift'in beraber poz vermeleri hiç şaşırtıcı değil. Ama kabul edin, çok şekerlerdi! Nicki Minaj sahnede "Super Bass"i söylediğinde ikili şarkıya eşlik etti. (Bunu daha öncede görmüştük!) Taylor Swift, Yılın Sanatçısı ödülünü aldıktan sonra Selena Gomez'e teşekkür etti ve ona "küçük kardeşim" dedi.
4. Bieber Mağlup Oldu!
Evet yine Justin Bieber! Hadi ama, En İyi Pop/Rock Sanatçı ödülünü Bruno Mars'a karşı kaybedince şaşırmadınız mı? Ödülü geçen sene Justin Bieber kazanmıştı. Bieber yavaş yavaş sakinleşiyor mu ne?
5. Bu Ayakkabılar Yürümek İçin Yapılmadı
Bazen kadınlar moda için acıya katlanmak zorunda kalırlar. Aynı dün gece Nicki Minaj'ın yaptığı gibi. Nicki dün gece giydiği ayakkabılarla sahnede yürümekte biraz zorluk çekti. Ayakkabıların topukları çok uzundu. ( 30 cm bile olabilir!) Belki de Lady Gaga'dan biraz tavsiye alması gerekiyordur.

1 yorum:

  1. videoyu bulmam gerek Bieber'ın dansını merak ediyorum :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)