6 Eyl 2011

Ünlülerin Kulis İstekleri

Duymuşsunuzdur. Ünlülerin akıl almaz konser öncesi istekleri oluyor. İşte sizin için bazılarını araştırdım. Bazıları çılgınca, bazıları normal. Onlar bizim için konser veriyorlar bırakın da biraz istekleri olsun değil mi? Fazla abartmasınlar ama :) Yalnız şunu söyleyeyim ki isteklerinin hepsi bu kadarcık değil. Daha var da ben yazmadım. İşte bazıları:
Katy Perry: Konser başına 220,000 $ alıyor. İstekleri: 2 krem renginde yumurta sandalye, pembe, beyaz ve mor renkli çiçekler ve soda.

Justin Bieber:
Konser başına 300,000 $ alıyor. İstekleri; karışık kuruyemiş, patates cipsi, bitkisel çaylar, vitamin içeceği, meze, buhar makinası, beyaz t-shirt ve kısa çorap.

Selena Gomez:
Konser başına 100,000 $ alıyor. İsteklerinin hepsi yiyecek. Öyle özel istekleri yok Selena'nın. Ancak içeceklerinin hepsinin buz gibi soğuk olmasını istiyor.

Rihanna:
Konser başına 400,000 $ alıyor. İstekleri: 180 cm uzunluğunda beyaz, peluş ve uzanabileceği kadar geniş bir koltuk, leopar yada çita desenli yastıklar, hayvan desenli halı (tertemiz olmalıymış çünkü kuliste çıplak ayakla geziyormuş), parmak arası terlik.
Lady Gaga:
Konser başına 1,000,000 $ alıyor. İstekleri: Her türlü soda çeşidi, dört kutu Coca-Cola Zero, ısıtıcı, özel bardağı, kablolu yayın TV ve DVD oynatıcı.

Taylor Swift:
Konser başına 130,000 $ alıyor. İstekleri: Bir çanta dolusu soya fasulyesi, et, Starbucks kahve, Ben & Jerry's dondurma.

Eminem:
Konser başı 500,000 $ alıyor. İstekleri: 10 kg dambıl, düşük kalorili yiyecekler, Vitamin içeceği, taze et.

Beyonce:
Konser başına 1,500,000 $ alıyor. İstekleri; en ince ayrıntısına kadar temizlenmiş ve içinde anti bakteriyel ürünler olan banyo, fırında tavuk (sadece göğüs, but ve kanatları), içecek olarak sadece Pepsi ve Snapple'ın ürünleri.

2 yorum:

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)