24 Eyl 2011

One Direction Filmi Mi Geliyor ?

http://i.imgur.com/0LxuB.png
X factor yarışmasında 3. olan bu 5 yakışıklı One Direction grubunun filmi mi çıkacak ? Yarışmadan sonra 'What makes you beautiful' klipleriyle şuana kadar 82 bin single satan grup, Justin Bieber gibi ün yapmaya hazırlanıyor. Ama kabul edin onların da şu ana kadar geldikleri olaylar film yapmaya değer. The Sun'ın açıkladığına göre şu anda böyle bir proje gözüküyormuş. Yani film projesi yolda diyebiliriz! Açıklamalara daha yakından göz atmaya ne dersiniz ?
One Direction'ın hikayesi oldukça inanılmaz. X factor kaybedenleri bir yıldan daha az bir sürede chart-toppers da yer aldı. Biz bu delikanlıları gemiye bindiklerinden beri takip ediyoruz ve onların planlarıda pop müziğe hükmetmek. Kameralar onları Amerika'ya ilk albüm çalışmalarına gittiklerinde bile takip etti onun dışında her türlü çalışmalarında da takip etti. Bu çocuklar oldukça samimiler ve eminiz ki bu proje hayran ordularında da büyük bir patlama yaratacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)