16 Eyl 2011

Mutlu Yıllar Nick Jonas!

Hey bayanlar bugün çok özel bir gün! 19 yıl önce bugün Jonas Brothers'ın yakışıklılarından Nick Jonas dünyaya geldi! Çılgın ve başarılı bir müzik grubu olan JoBros grubunda ilk kendi solo albümünü çıkaran Nick, Miley Cyrus ve Selena Gomez'in de gönlünü fethetmiştir ve ikisiyle de bir beraberliği vardır. Eylül ayının bu 16. gününde Nick 1 yaş daha yaşlandı, hadi şimdi herkes Nick'e bir doğum günü mesajı atsın. Yorumlarınızı bekliyoruuz! :)

3 yorum:

  1. iyiki doğdun nick jonas !! seni seviorum !

    YanıtlaSil
  2. ı love you happy birthday

    YanıtlaSil
  3. Aşkım herşeyim seni çooooooook sevviyorum. İyiki doğdun.Sana olan aşkım 4 yıl önce başladı ve hiç bitmeden bir gıdım bile azalmadan hergün fazlalaşarak devam ediyor.Camp rock ve camp rock 2 en az 10 kere ve senin oynadığın kısımları en az 15 kere izlemişimdir.Youtube da izlemedeğim videon kalmadı. Her gün fotoğraflarına bakarak geçiriyorum zamanımı. Bütün albümleriniz telefonumda ve bütün videolarında. Seni çooooooooooooooooooook seviyorum. Yatağımın baş ucu posterlerinle dolu. Çünkü sana bakarak uyumak bana huzur veriyor.Hep gülümseyerek uyumak. Seni okadar çoooook seviyorum ki seni düşünümce kalbim çok hızlı atıyor. İyiki doğmuşsun hayatımın anlamı. Seni hep seveceğim. <3<3<3

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)