4 Eyl 2011

Justin Bieber, Hayranları Tarafından Son Darbeyi Yedi!

the image
Justin Bieber , hayranları tarafından son darbeyi de Tumblr üzerinden yedi!Justin'in bir hayranı tarafından açılan Dirty Bieber Secrets (Kirli Bieber Sırları) isimli tumblr adresinde hayranlar Justin'e karşı duydukları fantezilerin anlatıyorlar. Adres şu anda Justin konulu en popüler site!Twitter da bile TT olarak herkes tarafından duyuldu.Adresin sahibinin açıklamasını size sansürlü bir biçimde aktırıyorum;
Fantazilerizi ve cinsel sırlarınızı gönderin.Hepimiz biliyoruz ki belieberlerin çoğu Justin için azı--- ve onu si--- istiyor..İşte o böyle karşı konulmaz. İstediğin gibi tanımla.Burası hepsini söylemen için.
Bence bu kesinlikle iğrenç bir şey! Umarım Selena bundan zarar görmez . Ne kadar fanı olmasam da gerçekten Justin'in sevgilisi olmak onun için zor olmalı.
Haber tamamen gerçektir. Adrese buradan ulaşabilirsiniz.

2 yorum:

  1. http://hollywoodcrush.mtv.com/2011/09/01/taylor-lautner-goliath/ şunu veya http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/taylor-lautner-dwayne-johnson-offered-229923 şunu çevirebilir misiniz????

    Lütfeeeeeeeeeeen!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  2. Benimde ingilizcem varda ne biçim şeyler yazmışlar şaşırdım valla :)Ben slenanın yerinde olsam çıldırırdım heralde :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)