26 Ağu 2011

Selena Gomez, Justin Bieber'ı Neden Sevdiğini Açıkladı!

http://i.imgur.com/lMZ5D.png
Selena Gomez ve Justin Bieber aşklarını artık gizlemiyorlar. Birbirleri hakkında röportajlarda bahsediyorlar. Belieber'lar ne kadar Selena'ya karşı bir kıskançlık duysa da, Selena'nın Bieber'dan vazgeçmeye niyeti yok gibi! Çünkü Selena M dergisine Justin'i neden sevdiğini açıkladı. Siz merak ediyor musunuz neden sevdiğini ? Bakın neler dedi;
Bilirsiniz, aşık olduğunuzda ne zaman kusuru olan birisini sevdiğinizde, harikadır. Herkes farklı, herkesin tuhaflıkları vardır ama aslında bunlar o kişiyi güzel yapan şeylerdir. İnsanların içindeki güven onları harika birisi yapar. Buna önem vermelisiniz, ve bence harika birşey. Güven herşeyin güzel olmasının sebebidir. Bende bu insanlardan birisiyim. Ne zaman aşık olursam, bunu yaparım. Beni anlayan birisinin yanımda olması da mükemmel birşey. Justin birçok eğlendirici şeylerle geliyor ve bu onu çok iyi birisi yapmasına izin veriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)