24 Ağu 2011

Selena Gomez, Justin Bieber Fanları Tarafından Saldırıya mı Uğradı?

Selena Gomez ile Justin Bieber'ın beraberliği nedeniyle, Selena'nın hayranları düşmekte ve özellikle Belieberlar gün geçtikçe Selena'dan daha da nefret etmekte. Dışarı çıktığında Belieber fanlarının ona hakaretler ettiğini söyleyen Sel, 21 Ağustos'ta konser öncesi kulisinde Nicki Minaj'ın Super Bass şarkısını söyleyerek Belieberlara bir gönderme yapıyor. Özellikle dikkat çeken şey ise şarkıda “The kind of dude I was lookin’ for / And yes — you’ll get slapped if you’re lookin’, ho!” yani "Evet bu aradığım adam tipi. Ve Evet ona bakarsan dayak yersin, cadoloz!" geçen sözü vurgulayarak söylüyormuş. Selena People Choice Awards'ın sahne arkasındada o şarkıyı söylemişti. Konserdeki görüntüsü;

4 yorum:

  1. Birincisi bu konser öncesi değil ödül töreni öncesi.
    İkincisi 21 Ağustos'ta değil,Temmuz da falan yayınlandı bu video.

    YanıtlaSil
  2. haberin tamamını anlayarak okusaydın böyle bir düşünceye varamazdınız.

    YanıtlaSil
  3. Hayır,siz yanlış videoyu koymasaydınız,ben böyle bir düşünceye varmazdım. :)

    YanıtlaSil
  4. o videoyu koyduğumuzda zaten demiştik. people choice awards'ın kulisinde de söylemiştik. diye ama biz konserinden de bahsediyorduk. ama konser videosunu şimdi bulduk.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)