6 Ağu 2011

Maymunlar Cehennemi Başlangıç Filmi Ve İzlemeniz için 5 Neden

Her kim maymunlarla dolu bir film iğrenç diyorsa hemen Maymunlar Cehennemi Başlangıç filmini izlemeye gitsin diyoruz. Filmde ateşli bir çiftten, savaşan akıllı maymunlara kadar herşey var. Bu film bilimkurgu aşıkları için harika. Bilimkurgu sevmeseniz bile bu film size güzel gelecek!
1)James Franco en seksi bilim adamı: Bilim adamı dendiğinde genelde aklımıza gözlüklü, inek bir insan gelir. Ama James o profile uymuyor. Onun karakteri mükemmel derecede zeki biri ve çok önemli ilaçlar geliştiriyor. Aynı zamanda çok seksi yani 2 saatten fazla bir süre sinema koltuklarında oturmaya değer.
2)Grafikler çok iyi: Cidden, feci şekilde iyi! En son hangi filmde bu kadar iyi sahte hayvanlar ve sahte manzara gördük hatırlamıyoruz. Filmi izlerken aklınızda tek bir soru olacak: "Bu maymunlar gerçek mi?!"
3)Tom Felton, Harry Potter'daki karakterini aratmıyor: Evet, Potter manyakları. HP'yi aklınızdan çıkarmak için, Tom'u birde bu filmde izleyin deriz. Draco Malfoy'un HP'de kendini beğenmiş bir korkak olduğunu biliyoruz değil mi? İşte bu filmde de pek bir fark yok. Bu sefer Harry'ye eziyet çektirmek yerine, maymunlara eziyet çektiriyor. Aynı şey.
4)Golden Gate köprüsündeki sahne: En aksiyon dolu sahnelerden biri olan bu sahne, bu filmi izlemeniz için bir neden. Fragmanda bu sahneyi görebilirsiniz, ama ne kadar mükemmel olduğunu filmi izlemeden anlayamazsınız. İzleyin.
5)Yüzüklerin Efendisi hayranıysanız, Andy Serkis'e destek verin: Yüzüklerin Efendisi'nde Gallum karakterini oynayan adamı biliyor musunuz? Bu filmde de gerçek olmayan bir karakteri hayata geçirmekte usta! Filmde Ceasar'ı (başroldeki maymun) canlandırıyor ve maymunlara bakış açımızı değiştiriyor. Aslında biraz ürpertici.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)