4 Ağu 2011

Jessie J Ayağını Kırdı ve Hayranlarına Mahcup Oldu

http://ressim.net/s/upload/72211003.png
23 Yaşındaki genç müzisyen Jessie J bundan 2 hafta önce Londra'daki dans provalarında sol bacağını kırmış. Ayağı 6 hafta boyunca da alçıda kalacakmış. Ama dün Jessie J Alan Carr Show çıkışında mor saçlarıyla göze çarptı. Ayağının kırılmasına rağmen bile hala neşesinden birşey değişmemiş. Aman Allah bozmasın. Jessie J ayağının kırılmasından dolayı turdaki bir çok konserleri iptal etmek zorunda kalmış bakın üzgün olduğunu nasıl dile getiriyor;
Üzgünüm bunları söylemek için kendimi yeterince iyi hissetmiyorum, hayranlarım için mahcup olmuş durumdayım ve biliyorum konser biletlerimi alabilmek çok sıkı çalıştınız ve çok zamandan beri konseri bekliyorsunuz. Bu yaz için çok heycanlıydım ve hepiniz gibi bende çok üzgünüm. Ne yazik ki bu tür şeyler oldu. Pozitif olmaya devam etmek zorundayım ve söz veriyorum gelecek yıl telafi edeceğim.
Image Image Image Image Image
Image Image Image Image Image

2 yorum:

  1. I say I'm so sorry to hear this news to get past him already and I love you jessie j

    YanıtlaSil
  2. Do not forget that we are all very sorry to hear as a result of breakage of the foot to get past everyone who loves you very much, especially I love you Jessie J (Jessica Cornish ELLEN) !!! :)))

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)