4 Ağu 2011

Alıntı Yapmadan Okuyun

http://ressim.net/s/upload/62b43fe3.png
Son günlerde facebook sayfalarında haberlerimizi alıntılayıp kaynağını belirtmeden paylaşan emek hırsızlıklarını gördük. Fakat farkında olmadığınız birşey varki, biz bu haberleri yaparken 2 dakkamız gitmiyor aksine çevirmemiz saatlerimizi alıyor. Haberlerimizi alıntılayın tabi bizde en az sizin kadar biliyoruz haber paylaşılması gerekilen bir iletişim türüdür. Ama emek hakkı vermekte vicdanı meselesidir.
Ne olur yazının altına EnsonNelerOldu'dan alıntıdır diye yazmak.
Onu yazınca hapse gitmiyceksiniz merak etmeyin orjinal de olmuycaksınız. Ben, Büşra ve Dilara facebook sayfalarına bunları anlatmaktan gerçekten başımıza ve ellerimize ağrılar girdi. Umarız bizi anlarsanız. He eğer anlamıycak olan arkadaşlar varsa da onların sayfalarını bu yazının altına linkiyle beraber de koyabiliriz sorun değil yani. Ne kadar istemesek de rezil etme şansımız her yerde - sayfayı kapattırma şansınızda buna dahil-. Umarız bu yazımız açıklayıcı olmuştur.
Tüm Hakları Saklıdır [c] EnSonNelerOldu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)