12 Tem 2011

The Vampire Diaries 3. Sezon Çekimleri Bugün Başlıyor!

http://ressim.net/s/upload/cec54ac9.png
Başrollerini Nina Dobrev, Ian Somerhalder ve Paul Wesley'in oynadığı The Vampire Diaries'in 3. sezon çekimleri bu gün başladı. İlk bölümünü 15 Eylül Perşembe akşamları The CW kanalında seyirci karşısında olmaya hazırlanıyor. 2. Sezon finali çok olaylı geçmişti.
Elena,Damon'ı öptü Elena Damon'ı mı seçecek ? Stefan Klaus'u seçti tekrar eskisi gibi iyi olacak mı ? Jeremy ruhları neden görüyor ? Caroline Tyler & Math arasında kaldı kimi seçecek ? Damon daha iyi birisi mi olacak ?Hepsinin yanıtı inşallah bu sezonda olur diyoruz. Duyduğumuza göre bu sezon Damon & Elena yakınlaşması çok olacakmış. Aynı şekilde Caroline ve Tyler arasında da olacakmış. 15 Eylül'ü iple çekiyoruz bu arada 3. Sezon çekimlerinin başlamasını twitterdan Ian Somerhalder duyurdu;
Uyandım. Hayvanlarımı besledim, kahvemi bitirdim - 3. Sezon çekimleri bugün başlıyor! Kadromuzla oyuncu kadrosunu okuyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)