26 Tem 2011

Taylor Swift ve Blake Lively Piştisi!

http://ressim.net/s/upload/c13a7623.png
İkiside sarışına yakın kumral ikiside beyaz tenli ikiside 1.80 cm boyunda! ve ikisininde elbise seçimi aynı. Birisi country dalında bir sürü ödül alıp sesiyle bizleri büyüleyen Taylor Swift diğeri ise Gossip Girl dizisi gibi bir çok başarılı projelere imza atan seksi yaramaz kız Blake Lively. Kusursuz fizik kimin ? en çok kime yakışmış bu mini Tibi markalı elbise ? Bu karar sizlere ait seçiminizi yapın!




8 yorum:

  1. Blake'e daha çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  2. taylora nerde yakışmış bee blake ne güzel içini doldurmuş sanki kendisi için dikilmiş gibi. ya taylora? Allah'ım yaa..

    YanıtlaSil
  3. blake'e tabiki daha çok yakışmış kıyafeti çokta iyi taşımış hala taylor bence diyolar bide yaa taylor kıyafetin altında ezilmiş sonuç ortada cnm

    YanıtlaSil
  4. betül nasıl bi insansın bak hakaret etmiyorum. Taylor la ne zorun var.? Taylor blake den daha güzel olabilr bu da bazılarına koyabilir. de nie koyuyo onu anlamadım. insan biraz düşünr. tabi ki de TAYLOR SWİFTTTTTTT!

    YanıtlaSil
  5. TA-ta-taYLoR SWİFT<3

    YanıtlaSil
  6. kusursuz fizik tabiki de Taylor ın boy-kilo harika. ama bu elbise tam oturmamış üzerine. blake e oturmuş ama Fizik olarak Taylor Swift daha güzel. ;)

    YanıtlaSil
  7. Bana sorarsanız bu kıyafet blkae e oturmuş , ama Kusursuz fizik Taylor ın :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)