30 Tem 2011

Crazy, Stupid Love Filmi ve İzlemeniz İçin 5 Neden

Filmi izlemelisiniz çünkü içinde Emma Stone ve bu Haftanın Taşı Ryan Gosling var! İzlemeniz için milyonlarca neden olsa bile biz size sadece 5 nedeni veriyoruz. İşte bunlar:

1)Tipik Romantik-Komedi filmlerinden değil: Film romantik-komedinin antitezi gibi birşey. Yani konu bir aşkın bitmesi. Yanlış anlamayın, film gayet romantik (Ryan'la Emma öpüşüyorlar!!) ve aynı zamanda komik. (Steven Carell sizi güldürecek)
2)Gerçekçi: Her ne kadar Steven Carell'ın filmdeki boşanmasının başımıza gelmesi için biraz genç olsakta, 17 yaşında olan bebek bakıcısı kızının kendinden büyük birine, 13 yaşındaki oğlunun da kendinden büyük birine aşık olduğu bir hikayesi daha var. Hadi ama! Hangimiz bu duruma düşmedik ki?!
3)Emma Stone çok komik!: Tamam, bunu zaten biliyordunuz. Ama Ryan ve Emma'nın apartmanda "işi yapmak" hakkında konuştukları sahnede gülmekten duramadık! Aynı zamanda kucak dansı sahnesinde hem gülüp, hem ağlayacaksınız.
4)Ve Ryan Gosling de fena sayılmaz: Şaka yapıyoruz. O mükemmel! Kadınların ona bayıldığı Jacob adlı bir karakteri canlandırıyor. Filmi izlerken diyeceksiniz ki "Iyy! Kızlar bu adama mı aşık oluyor?!" Ama sonra sizde içten içe ona olan aşkınızı kabul edeceksiniz çünkü o çok iyi görünüyor.
5)Filmde düğüm var: Size herşeyi anlatmayacağız tabii ama filmde filmi komik ve tatlılıktan, zeki ve dahiliğe götürecek bir problem var. (ya da iki!). Biz sadece bu kadar söylüyoruz.
Film Türkiye'de gösterime 16 Eylül'de girecek.

Filmin fragmanını izleyebilirsiniz:



ImageImageImageImageImageImageImage

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)