12 May 2012

Erkeklerin Bize Sevdirdiği 5 Şey

Moda trendleri sadece kızlara kıyafetleri göstermek için değildir. Bu trendleri deneyen erkeklerin bize sevdirdiği şeyler de dahil. Hollywood ve müzik dünyasındaki erkekler bizlere 'Asla' dediğimiz şeyleri sevdirdi. İlk Örneğimizden başlayalım
Sakallar
Mesela herhangibir kıza sorsanız 'Erkekte sakal gider mi ?' diye cevabı muhtemelen 'Hayır' olacaktır. Ama Zac Efron sakal bırakınca tüm şartlar değişir. Sakal bırakan erkeki artık desteklemeye başlayacağım. Çünkü bu kadar da seksi olunmaz ki! 
Kapşonlular

One Direction grubunun üyesi Louis Tomlinson'ın ilginç giyim tarzı yeni bir trend zaten. Louis kıyafetlerinde genellikle çizgili şeyler kullanmayı seviyor. Ama onun vazgeçemediği şeylerden birisi de kapşonluları! Spor tarzı giyinen Tomlinson sayesinde birçok kız onun tarzında giyinmeye çalışıyor ve kapşonluları seviyor.
Kalın - Markalı Ceketler
Tamam. Bir çok erkek günümüzde ceket giyiyor. Ama inkar etmeyin. Çoğunun aldığı ceketler markasız ve üzerine yakışmıyor. Ve bunun sayesinde ceketlerden soğuduk fakat Justin Bieber'ın bu ceketi Louis Vuitton'ın koleksiyonundan. Paranız yoktur tamam ama bu tarz ceketlerin çakmasını alın alacaksanız. Siyah ceketin modası geçeli kaç yıl oldu ?
Sıfır Kol Tişörtler
Kendim için söylüyorum. Bazı erkekleri sıfır kol tişört'lü görmek istemiyorum. Tabi bunda vücudun büyük bir önemi var. Mesela Glee dizisinden 'Mark Salling' sıfır kol tişört giyse bütün gün onu izleyebilirim. Ve lütfen kasları olan bir erkek varsa ondan da bunu isteyin.
Bembeyazlık 
Erkeklere genelde koyu renkleri yakıştırırız. Siyah- Lacivert tonları felan. Cody Simpson Kids Choice Törenine bembeyaz gelerek bence bizlere anlatmak istediği şeyleri söyledi. Lafı çok uzatmıyorum. Bütün herkesde beyaz görmek istiyoruz!

1 yorum:

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)