12 May 2012

Eminem Yeni Albüm Çalışmalarına Başladı

Eminem sonunda sekizinci stüdyo albümünün kayıtlarına başladı. 2010 yılında çıkardığı 'Recovery' albümü dünya çapında 5 milyondan fazla satmıştı. Albüm bu satışı hak etmişti. Çünkü 'Love The Way You Lie' ' I Am Not Afraid' ve 'Beautiful' şarkıları müzik listelerinin başında uzun süre kalmıştı. Başarılı rap'çinin repertuvarlarını yapan Dennis Dennehy, Eminem'in şu anda yeni albümüne odaklandığını söyledi. En sevdiğim şarkısı; 'Beautiful' u dinleyin derim.

2 yorum:

  1. harika muhteşem çok mutluyum şu anda bir stan olarak yepyeni eminem şarkıları için çok heyecanlıyım seni seviyorum EM çok çok çok seviyorum <3 hep böle meinem haberleri ögrmke istiyorum işte lütfen daha çok emineme yer verin
    -STAN

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle,o şarkının adı "I'm Not Afraid" değil,"Not Afraid"'dir.Ayrıca "Beautiful" şarkısı Recovery albümüne dahil değildir.
    Dikkate alırsanız sevinirim :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)