18 Ara 2011

Eğer One Direction Üyeleri Film Karakterleri Olsaydı...

X Factor programından sonra yaptıkları albümle kısa sürede neredeyse tüm dünyada yavaş yavaş tanınmaya başlayan ve popülerliği artan grubun, onlara benzeyen film karakterlerini bulduk! Oldukça eğlenceli bir haber ve karakter benzerlikleri ise şaşırtıcı.
Niall Horan 'Evde tek başına' filmindeki Kevin olabilirdi. Niall inanılmaz derecede tatlı ve haylaz bir çocuk. Fotoğrafa bakarsanız benzerlikleri bile şaşırtıcı.
Zayn Malik derin düşünceleri ve bakışlarıyla tabi ki Twilight karakteri Edward Cullen olabilirdi.
Louis Tomlinson ise American Pie filmindeki Stiffler olurdu. Tartışılmasız.
Liam Payne için Toy Story filmindeki Woody karakteri oldukça ona uygun. Liam gibi bir kahraman olmadan günü nasıl kurtarabilirler ki ?
Harry Styles için ise The Graduate filmindeki Benjamin Braddock karakteri oldukça onun için uygun. Ceket tarzları ve kendinden büyük kişilerle aşk yaşamak konusunda ikiside oldukça başarılı.

5 yorum:

  1. Niall'in ki çok doğru olmuş. Ama diğerlerini pek benzetemedim.

    YanıtlaSil
  2. Aslında filmleri izleyenler varsa benzetebilir. Niall'ın görünüşü de benzediği için size yakın gelmiştir ama aslında burda bahsetmek istediğim karakter benzerliğiydi :)

    YanıtlaSil
  3. Bence hepsi olmuş :) Birde yeni temada formspring kısayolu yok gidemiyorum oraya :)

    YanıtlaSil
  4. Caroline Flack denen kadın gerçekten Harrynin sevgilisimiii?

    YanıtlaSil
  5. liam ona bayılıyorum

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)