19 Ara 2011

Britney Spears'ın Düğünü Muhteşem Olacak

Britney Spears ve Jason Trawick nişanlandı, ama bununla birlikte herkesi de düğün hakkında meraklandırdı. Bu Britney'in 3.düğünü olacak. İlk düğününü çocukluk arkadaşı ile Las Vegas'da 55 saat süren bir düğün ile evlenmişti, ikinci evliliği ise 2 çocuğunun babası Kevin Federline ile oldu. Ünlülerin düğünlerini hazırlayan Sasha Souza insanın evlenmesinin büyük bir şey olduğunu, 3. evliliği olsa bile mutlaka kutlanması gerektiğini söyledi ve tabii ki Britney'in düğününün nasıl olması gerektğini de. Bu Britney'in 3.evliliği olacak. Bunu herkesle paylaşmalı mı yoksa saklı mı tutmalı?Şöyle diyor Sasha;
Aslında, Vegas düğününü sayıbilir miyiz bilemiyorum. 55 saat? Çok az sürdü. Kevin Federline ile olan düğünü ise çok küçüktü. Son evliliğinin büyük ve güzel bir düğünle kutlamamasının bir nedeni olmadığını düşünüyorum. Bir insan 3,4 veya 6 bile olsa kutlamalı. Bu çok büyük bir yaşam taşı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)