13 Eyl 2011

Justin Bieber 'Selena'yla Arkadaşken Başka Bir Kız Arkadaşım Vardı'

http://i.imgur.com/2yDPv.png
Justin Bieber'ın kız arkadaşı Selena Gomez, Justin'in çıkma teklifini kabul ettiğinde Bieber'ın şok olduğunu biliyor muydunuz ? Nedeni ise Selena'nın çok güzel olmasıymış. Justin ve Selena birkaç ay sonra 1 yılını tamamlayacak. Sizce özel birşeyler yapacak mı ? Ama ondan önce gelin Justin Fanatic FM'e Selena ile ilgili neler açıkladı ona göz gezdirelim;
Çıkma teklifimi kabul ettiğinde bir hayli şok oldum. Selena çok güzel 2 Yıl önce onunla arkadaş olarak başladık, ve uzun süre arkadaş olduk, ilişkimizin başlamasının iyi yanlarından birisi de bu. Selena ile sadece arkadaşken başka bir kız arkadaşım vardı. Sanırım biraz spordan bahsetsek fena olmaz.
Justin, Selena ile sadece arkadaşken başka bir kız arkadaşı olduğunu ağzından kaçırdı sonra ise konuyu değiştirmek istedi. Sizce o kız Jasmine Villegas mıydı ?

1 yorum:

  1. Fanatic Fm'in röportajının videosunu atar mısınız?

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)