8 Ara 2012

Taylor Swift Aşk Hayatı Hakkında Konuştu

Başarılı şarkıcı Taylor Swift, bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Harry Styles'la olan sürpriz ilişkisiyle gündeme gelmişti. Bu olaydan önce, Cosmopolitan dergisinin Ocak 2013 sayısında yer alan Swift, bu röportajda aşk hayatı ve şarkıları gibi konular üzerinde durdu. Taylor dergiyle bir fotoğraf çekimi de gerçekleştirdi.

İlişkileri üzerine; 
"Bir ilişkiyi nasıl en son ilişkiniz yaparsınız? Çok uzun bir ilişkim hiç olmadı, yani bunun nasıl olduğuna dair en ufak bir fikrim yok. Gelecek için bana şans dileyin!"
Aşk üzerine; 
"Bilmiyorum. Aşkı düşününce aklıma, bir ders çıkaracağınızı ve bu dersi ikinci kez çıkarmaya ihtiyaç duymayacağınızı umuyorum. Ama 'I Knew You Were Trouble' şarkım, bilerek aynı hatayı iki kez nasıl yaptığımla ilgili. Dayanamadım, sizi incitecek olan kişiyle riskli bir işe girmenin kışkırtıcılığı vardı. Ve işte bu, şarkının anlattığı şey; içgüdülere güvenmemek ve tüm kırmızı bayrakları görmezden gelmek."
Eski sevgililerinin şarkılarında bahsedilip bahsedilmediği hakkında; 
"Bahsettim. Kendi sesleri, attıkları e-mailler ya da mesajlar şarkılarımda yer aldı. Ama bu, sadece birkaç kere ve gerçekten çok özel olanlarla oldu. Olay şu ki, eski sevgililerim sadece şarkının onlar hakkında olduğunu tahmin ediyorlar. Şarkımın içine detayları koyuyorum ama asla isim ya da soyadlarını koymuyorum."
İnsanların önündeyken nasıl olduğu hakkında;  
"Evet, gerçekten gergin olduğum anlar var. Televizyonda performans gösterme fikri beni bunaltıyor ve korkuyorum. Ve yeni bir albüm çıkartmadan önce de çok gergin oluyorum."


25 yorum:

  1. Ya Taylor bütün şarkıların eski sevgililerini içeriyor :) Kendi özel sayfasında 11 günce 2 hafta önce ayrıldığı sevgilisi var şimdide Harry yi koymuş...Gelecek şarkıda Grammy hissediyorum..Harry ona Grammy getirir ;)

    YanıtlaSil
  2. BANA ŞANS DİLEYİN DEMİŞ BİR DE SÜRTÜK. ŞANSINA SIÇAYIM SENİN. NEFRET EDİYORUM O PİÇ KURUSU KIZDAN. DELENA'YI BİTİRDİ VE ÖNÜNE GELEN HER ERKEKLE ÇIKIP OROSPULUK YAPIYOR. İNŞALLAH GEBERİR DE KURTULURUZ O ÇİYANDAN. SARI YELLOZ.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayni bende senin gibi dusunuom srtk taylor

      Sil
  3. hiç kimse ama hiç kimse ona sürtük diyemez !!!!! sizin için o böyle görünüyor ama o görüp görebileceğiniz en merhametli ve en temiz kalpli olan kişidir...siz sadece ilişkilerine bakıp değerlendiriyorsunuz..o onun özel hayatı sizin değil !'!!!

    YanıtlaSil
  4. Hepinize ayrı ayrı LANET GİRSİN. bundan 1 hafta önce taylor ne yapsameleğim canım çok güzeel. diyodunuz. orospular. harry ile çıkınca mı götünüze battı Taylor. hiç kimse ona sürtük diyemez. ayrıca delenayı da bitirmedi. her boka inanma. selena taylorı seçti. isteseydi demiyi seçerdi hem seçim yapmasını ona demi söyledi. harry konusuna gelince. bizim yakışıklımız. buldu taylor gibi kızı kaçırır mı. ben erkek olsam ne demiyle ne de selenayla çıkardım taylor varken. ayrıca . siz kıskançlığınızdan çatır çatır çatlayın. anti taylor sayfaları açın. ona sürtük deyin. yani anlıycağınız ne bok yerseniz yeyin. harry taylorla çıkıyor mu? çıkıyor. onu seviyor mu? seviyor. İkinciye geldi mi taylor başarılı GÜZEL yetenekli. çekici fıstık gibi hatun. oturun krize devam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mk taylor yilda 12 kisiyle cikip onlari aldatmasi merhametse evet merhametli hemde baya gundemden dusmemek icin hep baskasiyla birlikte oluyor deminin ihtici olunca taylor selenayi caldi onun elinden demi hastanede yatarken onlar guluyodu bu merhametse ewt merhametli

      Sil
  5. o bir genç kız !!! istediğini yapar ... hayat onun!!! sen onu ilişkilerine göre değerlendiremezsin !! hem yılda 12 kişi ile çıkmadı...internette görülen her fotoda sevgili değiştirmiyor...ünlü olduktan sonra sadece 6 kişi ile çıktı ve bu onun seçimi ...ben merhametli ve temiz kalpli diyorum neden biliyor musun ? Onu kimse keşfetmedi, kimse onun reklamını yapmadı, bir plak şirketine gitti ve kendi hayalini kendi gerçekleştirdi. Yardım dernekleri kurdu, yardım konserleri düzenledi. UNICEF'in en büyük destekçilerinden. 3 kere Madison Square Garden konseri verdi. Bu kız mı sürtük ? sen bunları yap da öyle kıyasla

    YanıtlaSil
  6. Eee biz bi yılda kimseyle çıkmayalım biz orospu olalım elin sarı yellozu 12 sevgili değiştirmiş yılda AMA O BİR MELEK .. DENİYOR HEEE MELEK O MELEK UNUTMAYIN GENÇLER ŞEYTANDA BİR MELEKTİR. Yok neymiş Harry yüzündenmiş miş miş .. Ulan mallar bu karı koleksiyoncu ..

    YanıtlaSil
  7. Melek?Pardon kim?Taylor Swift melek öyle mi?Hayran olmanıza bişey demem.Ama yalanında bu kadar yani.Melek dediniz yuh! VCe ever Delena2yı o bitirdi.Bunu herkes biliyo.İnkar etmek bişey değiştirmez.

    YanıtlaSil
  8. Taylor'un özel hayatı değil mi? ee o zaman sizene? Melekte derim, başımın tacıda yaparım. Sanane amk? Harry yüzünden de sürtük dedirtmem. Hepiniz takmışsınız 12 sevgili 12 sevgili. Nerenizden uyduruyosanız artık. Bide aldatmış... Töbe töbe ya.

    YanıtlaSil
  9. abi ne ergensiniz siz ya. ahaha yorumlara bak. tanrım little monster olup sizin gibi ergenlerle muhatap olmadığım için çok mutluyum. :DDD

    YanıtlaSil
  10. YA AMK NE MALSINIZ BU LAFI AĞZINIZA SOKAN DA MAL SIZDE MALSINIZ AQ BEYINSIZLERI HEPINIZDEN AYRI AYRI NEFRET EDIYORUM KÜÇÜK SÜRTÜKLER TAYLOR YILDA 12 KIŞIYLE ÇIKMADI AMINAKOYDUKLARIMIN MALLARI ÇIKMADI. O 2006DAN BERI HARRYLE BERABER 6 KIŞIYLE TEK ÇIKTI O AQ BEYINSIZI SAÇMA SALAK 1D SAYFALARININ ADMINLERINE INANACAGINIZA GIDIN WIKIPEDIADAN BAKIN KÜÇÜK SALAK BEYINSIZ KEZBANLAR.HAYLOR ÇIKTIĞINDAN BERI BURDA YALANLAR UYDURUP DURUYORSUNUZ VE BAZI GERIZEKALILAR DA BUNA INANIYOR. ÖNCEDEN DE DIRECTIONERLARDAN NEFRET EDIYORDUM AMA ARTIK HEPSINDEN TIKSINIYORUM. ŞIMDI BURDA SALAK SALAK TAYLORA LAF ATIP YALANLAR UYDURACAĞINIZA GIDIN UYUYUN LITTLE BITCHLER. AMK KEZBANLARI. SIKTIRIN GIDIN HEPINIZDEN TIKSINIYORUM.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Swiftie'lerin küfretmek gibi bi hobileri var sanırım, oturup insan gibi konuşamıyorlar..

      Sil
    2. Antileri mal olunca insan onlarla adam akıllı konuşabileceğini düşünemiyor tabi. Doğaldır böyle küfür etmeleri

      Sil
  11. Kızın özel hayatı kimseyi ilgilendirmez.Yok şukadar kişiyle çıkmış ,habire sevgili değiştiriyormuş muş muş....Bumların size ne zararı yada ne faydası var anlamadım.Tabi harry fanı falan iseniz anlıyorum sizi.Ama yinede hakaret etmenizi kesinlikle gerektirmiyor.Siz şarkılarıyla ilgilensenize özel hayatıyla ilgileneceğinize.Zaten kızın işi müzik ama millet sevgilileriyle ilgileniyor.Amaaan neyse Ben Tayloru normal severim(şarkılarıdan ötürü) :)

    YanıtlaSil
  12. 6 kisi ne kdr azmis futbol takimi krlur ciktiklariyla mlk diyolar ya ahmklar

    YanıtlaSil
  13. Orospu dediniz ama ,
    Bir senede 12 kişiyle değil ,5 senede sadece 4 kişiyle çıktığını bilmiyordunuz.
    Sürtük Dediniz ama,
    18 yaş üzeri en çok kazanalar listesinde 1. sırada Justin ve One Direction 'ı Geçtiğini bilmiyordunuz
    O resmi görüp futbol takımı kurdu dediniz,
    Ama oradaki kişilerden sadece birkaçının eski sevgilisi olduğunu bilmiyordunuz.
    Hakaret ettiniz ama,
    Hayranlarına önem verdiğini onlar için dövme yaptırdığını bilmiyordunuz.
    Son olarak
    Ün için çıkıyorlar dediniz ama,
    Facebook sayfasınız 35 milyon beğenisi , Twitter da 21 Milyon takipçisi olduğunu bilmiyordunuz. Fearless Albümün çıktığı ilk hafta yaklaşık 4,5 milyon sattığını bilmiyordunuz. We are never ever getting back together'ın Lady Gaga'nın Born this way şarkısının rekorunu kırıp, tarihte dijital ortamda en çok satılan şarkı olduğunu bilmiyordunuz. Katıldığı Bir ödül gecesinde tam 5 tane ödül aldığını Speak Now albümündeki şarkıların 9,9 milyon kopyaya ulaştığını bilmiyordunuz. 2009 yılında Yılın gösteri sanatçısı ödülünü alıp , ödülü kazanan en genç sanatçı olduğunu bilmiyorsunuz, kimsenin onun reklamını yapmadığını kendi kendine plak şirketlerine gidip başarısını göstermeye çalıştığını bilmiyordunuz.MTV VMA'den Ödül kazanan ilk Country sanatçısı olduğunu bilmiyordunuz,Suana kadar aldığı ödüllerin 129 yazdığı şarkıların 175. 50'den fazla olduğunu ve gitar bateri ve piano çalabildiğini bilmiyordunuz..lady Gaga'nın onun için "Taylor Swift çok başarılı bir söz yazarı" dediğini bilmiyordunuz. Ve ona kolayca sürtük diyebildiniz.
    Ben onun hayranı olmaktan gurur duyuyorum. İdolüm'le gurur duyuyorum. Ne yaparsa yapsın onu destekleyeceğim.

    #ForeverSwiftie ♥

    YanıtlaSil
  14. YA SİZ NEREDEN BİLİYORSUNUZ ALTI KİŞİYLE ÇIKTIĞINI AMINA KODUKLARIMIN MALLARI. 12 KİŞİYLE ÇIKTI İŞTE FOTOĞRAFLARI VAR. AYRICA O DELENA'YI BİTİRDİ. HEPSİ JOE'NUN YÜZÜNDEN BİR LOVATİC OLARAK SÖZLÜYORUM. TAYLOR VE JOE AYRILDIĞINDA TAYLOR JOE VE DEMİ'DEN NEFRET EDİYORDU VE İNTİKAM ALMAK İSTİYORDU. SONRA TAYLOR'DA DEMİ'İ ÜZMEK İÇİN SELENA'YA YAKLAŞTI SONRA DEMİ SELENA'YI KISKANDI ALLAH AŞKINA HANGİNİZ EN YAKIN ARKADAŞINIZI KISKANMIYORSUNUZ Kİ?! SONRA DEMİ VE JOE AYRILDI. MALESEF SELENA'YI TAYLOR OYALIYORDU BU YÜZDEN DEMİ ÇAREYİ MİLEY'DE BULDU. EMİNİM TAYLOR VE JOE OLMASAYDI ÜNLÜLER DÜNYASI DAHA İYİ BİR YER OLABİLİRDİ. ÖNCE SÜRTÜK İDOLÜZÜN YAPTIKLARINI ARAŞTIRIN SONRADA SİKTİRİN GİDİN BURADAN TAMAM MI?! AYRICA HİÇ BİRİNİ KIÇIMDAN DA UYDURMADIM HERŞEY ORTADA AÇIKCASI TAYLOR'DAN HARRY YÜZÜNDEN NEFRET ETMİYORUM HARRY İÇİN AŞK OTA DA KONAR BOKA DA. TAYLOR BENİM İÇİN EN SEVDİĞİM İKİLİYİ BİTİRDİĞİ İÇİN BİR NEFRET KAYNAĞI HERKESE İYİ GÜNLER. ( 2. YORUM BENİM BU ARADA. )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. AMK BEYINSIZI HER SARILDIĞI KIŞIYLE ÇIKIYORSA HERKES SÜRTÜK HERKES MAL. Neye inanıyorsan inan istediğinide de. Ama 6 kişiyle çıktığını nerden biliyorsun deme sen nasıl Demi'nin kaç kişiyle çıktığını biliyorsan bende Taylorın bi hayrani olarak kaç kişiyle çıktığini biliyorum ve en azından senin gibi uyduruk bi fotoğrafa inanıp hiç tanımadığım ve hayatımda hiçbir zaman görmeyeceğim kişilere saçma sapan laflar atmıyorum. AQ laliminatisi.

      Sil
  15. SÜRTÜK bakın demis oldum demekki diyebiliyomus kesinlike kimle cıkarsa cıksın umrumda degıl alsın harryle cıksın acıkcası oda umrumdadegil sevdirmeye calısmayın bosuna idolünüzse elestiriye yoruma acık lun amk salak salak seyler yazıp burda gıcık etmeyin siz seviyosanız sevmeyenide var önce onu kabullenip hayran olun

    YanıtlaSil
  16. Nefret ediyorum bu taylordan sürtük hep nefret ettim hep edeceğim

    YanıtlaSil
  17. ya şu Taylor2u koruyonlar bi s*iktirn gidin ya!Bu kzın ruhunda var bi kere erkeksiz duramıyor!Böyle gelmiş böyle gider kimse bu kızdan tek eşlilik beklemesin.Onun haytının bir parçası olmuş artık.ERKEKLERLE ÇIKAR ONLARI KULLANIP ŞARKI YAPAR!FORMÜL BU KADAR BASİT!!!

    YanıtlaSil
  18. taylor için çok iyi konuşanlara çok teşekkür ederim tayloruma da küfür edenler allahıdan bulsun

    YanıtlaSil
  19. Ben Taylor'un fanı falan değilim açıkçası.Şimdi bana neden hayranı falan değilsin diye maval okumayın.Olmak zorunda da değilim ayrıca.Hem Haylor'u da desteklemiyorum.Taylor'la alakam bile yok.Hayatımdan uzak bir sanatçı.Başarılar iyi hoş emeğiyle.Ama ne olursa olsun Haylor'u destekleyemem.Desteklemek istedim fakat içimde bu ilişkinin yalanla doğru arasında bir çizgide olduğunu zannediyorum.Eğer bir gün olup da bu karardan vazgeçersem Ben GERÇEK BİR TAYLOR HAYRANI OLURUM!BUNU DA BURAYA YAZDIM SİZDE ŞAHİTSİNİZ!

    YanıtlaSil
  20. ''Taylor'un özel hayatı değil mi? ee o zaman sizene? Melekte derim, başımın tacıda yaparım. Sanane amk? Harry yüzünden de sürtük dedirtmem. Hepiniz takmışsınız 12 sevgili 12 sevgili. Nerenizden uyduruyosanız artık. Bide aldatmış... Töbe töbe ya.''
    Bunu diyene %100 katılıyorum.Hayatından sizene lan?Annesi misiniz?Tamam sevmeyin de,hayatına da karışmayın

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)