10 Ara 2012

Miley Cyrus, Borgore’in Konserinde

'So Undercover' filminin başrol oyuncusu Miley Cyrus 8 Aralık Cumartesi akşamı Borgere'in Hollywood'da ki Noel konserine katıldı. 20 yaşındaki genç şarkıcı uzun leopar desenli çizmeleriyle Borgere ile olan düeti 'Decisions' ı söyledi. Miley'i yine sahnelerde görmek çok güzel. Umarız yeni albümü bir an önce çıkar ve turlara çıkmaya başlar!

6 yorum:

  1. Pff ne hale getirdi kendini ya şaka gibi.berbat ya :S şu 2009 Wonder world turundaki hali ne kadarda güzeldi.hele o obsessed when i look you gibi şarkıları.o tarzını çok beğeniyodum.bu nedir ya :(

    YanıtlaSil
  2. klbe dikkatle bakın stripciler var.müzik böyle olmamalı

    YanıtlaSil
  3. hakikaten özürlü gibi ne güzel kızdı Miley i Çok Severdim Hep Takip Ederdim Çok yazık çook...

    YanıtlaSil
  4. You're gonna make me lonesome when you go ve Lilac Wine cover ları çıktığında ah yeniden özgün tarzına döndü diyordum taa ki saçını kısacık kestirip giyiniş tarzını bir anda değiştirene kadar...

    YanıtlaSil
  5. miley'nin saçları yüzünden bir sürü hayranı ondan vazgeçti miley buna seviniyor çünkü o sahte hayranlardan artık kurtuldu bu miley'nin kararı kimsenin ona karışmaya hakkı yok!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)