14 Ara 2012

L.A Reid 'X Factor USA' Juriliğini Bırakıyor

Ünlü prodüktör ve X Factor USA yarışmasının başarılı jurisi L.A Reid, tüm dünyanın büyük ilgi duyduğu yetenek yarışması X Factor USA'nin 3.sezonunda olmayacak. Bu zamana kadar Rihanna,Mariah Carey gibi bir çok ünlü ismin prodüktörlüğünü üstlenmiş olan 56 yaşındaki prodüktör, Demi Lovato,Britney Spears ve Simon Cowell'in da jurilik yaptığı yarışmadan ayrılma nedeni olarak işini gösterdi ve ''Artık işime geri dönmeliyim'' dedi. 
Simon Cowell ve diğer juri üyelerine karşı saygım sonsuz. Simon benim için en iyi prodüktör ve jurilerden biri, ondan çok şey öğrenme fırsatına sahip oldum. Onunla X Factor için çalışmak hayatım boyunca hatırlayacağım bir deneyim oldu. O koltukta Demi,Britney ve Simon gibi büyük yetenekler ile birlikte oturmaktan gurur duyuyorum. Tabii ki yarışmayı özleyeceğim,bana göre bu yarışmadan harika yetenekler çıktı ve çıkmaya da devam edecek. Ama kendi işime geri dönmeli ve Epic Records yapımcılığı adı altında prodüktörlüğümü yapmalıyım.
Yarışmanın 3.sezonunda L.A Reid'in görevini kimin üstleneceği belli değil, fakat yapımcılara göre büyük ihtimalle yarışma Demi Lovato,Britney Spears ve Simon Cowell ile birlikte 3 juriyle devam edecek.

5 yorum:

  1. Oooo o zaman program ACUN-HÜLYA-SERGEN üçlüsüne döner.Tövbest

    YanıtlaSil
  2. L.A. Reid iyiydi ya. U.U

    YanıtlaSil
  3. Bence Miley'yi getirsinler. (:

    YanıtlaSil
  4. britney zaten simon'a demi ya da miley'i seçmesi gerektiğini söylemişti simonda demi'yi seçti bence miley olmalıydı

    YanıtlaSil
  5. britney'de 3. sezon olmayacak 8. albüm çalışmalarına başladı ve odaklanmak istiyomuş

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)