6 Ara 2012

Justin Bieber'ın Menajeri Grammy'e Sert Tepki Gösterdi

55. Grammy ödülleri adaylıklarının açıklanmasının ardından Justin Bieber'ın menajeri Scooter Braun büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Justin Bieber'ın 'Believe' albümünün elde ettiği büyük kazançlardan, rekorlardan ve tur biletlerinin kapış kapış satılmasından sonra böyle birşeyi aslında biz bile beklemiyorduk. 18 yaşındaki genç müzisyenin menajeri Scooter twitterından Justin'in aday olmaması üzerine şunları söyledi; 
Öncelikle @carlyraejepsen ı tebrik ediyorum. 'En İyi Yeni Sanatçı' ve 'Call Me Maybe' şarkın ile 2 adaylığın var. Hak ettin. Seninle gurur duyuyorum. 
İkinci olarak lütfen burda ukala sözler aramayın, bahane de, sadece basit bir tartışma. Bu çocuk bunu hak etmişti. Grammy kurulu büyük birşeyi yapmayı unutttu. Bu çocuk herşeyi eline almıştı. Büyük başarılı albüm, kapış kapış giden tur biletleri ve insanları kazanması. Bu sefer onaylanmayı hak etmişti ve bu karar hakkında hiç hoş şeyler düşünmüyorum, çünkü size katılmıyorum. Bütün adaylıklara rağmen... Sen hak ettin ve kazandın. Ben böyle hissediyorum JB de öyle. 



3 yorum:

  1. Justin sonuna kadar Grammy`yi hakediyordu.
    Call Me Maybe bile aday oldu.Şaka gibi.Ondan daha üstün olan sanatçılar varken(Demi Lovato,Selena Gomez vs) Carly`i aday yapmışlar.Burda büyük bir haksızlık var bence.

    YanıtlaSil
  2. Scooter sonuna kadar hakli believe albumunu,beauty and a beat'in vevo'da kirdigi rekoru,biletlerin 30 saniyede tukendigini hic mi farketmemisler de aptal bi gangam style sarkisini aday gostermisler

    YanıtlaSil
  3. bencede knlikle haketti

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)