7 Ara 2012

Jared Leto Filmi İçin Bir Ayda 18 Kilo Verdi

30 Seconds To Mars grubunun solisti Jared Leto önceki günlerde New Orleans'da yeni filmi "Dallas Buyers Club" ın çekimlerinde görüntülendi. 40 yaşındaki aktör/şarkıcı yeni filminde AIDS hastası bir transeksüeli canlandırıyor. Ayrıca Jared bu filmi için bir ayda da tam 18 kilo verdi! Birçok hayranı Jared'ın inanılmaz değişimine inanamıyor. Tabi ki bunları rolü için yapıyor olsa Jared 'Chapter 21' isimli filminde de tam 30 kilo almıştı. Bu arada 30 Seconds To Mars'ın yeni albümü de yolda! Heyecanlı mısınız ?

1 yorum:

  1. Jared yüzünden artık İnstagram da sayfamı acamiyorum :(( neler paylaştığını bir bilseniz (eğer büyük hayraniysaniz) ağlardınız sinirinizden. Evet bütün bu halleri bu film yüzünden ama yine de onu o sekilde görmek büyük hayal kırıklığı oldu benim için :( ahh jared ahh. Sadece şarkı söylesen olmaz miydi yani :(

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)