9 Ara 2012

Gwen Stefani: ''En Büyük Başarım Evliliğim''

İngiltere'nin yaşlanmayan dergisi, yeni sayısında yine iddiasını ortaya koydu ve yaşlanmayan şarkıcı Gwen Stefani ile röportaj yaptı. Gwen Stefani 43 yaşında ama hala 15 yaşında gibi! Gwen hem anne, hem rock star hem de en popüler gruplardan biri olan No Doubt'un solisti ve hala şansa inanmadığını söylüyor! Peki bunların hepsini nasıl başarıyor? Ünlü şarkıcı röportajında iş hayatından, annelikten ve evlilikten bahsetti;

İş hayatını, anneliği ve evliliği nasıl bir arada yürütüyor? 
Bazı şeyleri kafamdan atmayı öğrendim. Kendimi hayır diyerek kurtarıyorum, oldukça etkili. Böylece hem ailemi hem de müzik kariyerimi çıkmaza sokmamayı başarıyorum. Gençliğimden beri düzenli bir insan oldum ama bazen bu zor olabiliyor. Her şeyi bir arada yürütmek zor. Bazen öyle zamanlar oluyor ki hiç uyumadan durmak zorunda kalıyorum çünkü küçük bebeğim uyumuyor! Sonra sabah uyanıyorum ve spor yapıyorum, ki  yapmadığım zamanlar çok eksik hissediyorum. Sonra arkadaşlarımla buluyorum, toplantılara katılıyorum ve da da da! Gwen Stefani karşınızda. 

En büyük başarısı ne?
En büyük başarım evliliğim. Adeta bir mucize!

1 yorum:

  1. Gwen'e yer vermeniz çok hoş, teşekkürler :) Sıkça görmek isterizzz :) Gerçekten yaşsız güzel <3

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)