15 Ara 2012

Ashley Benson: 'How I Met Your Mother' Dizisine Konuk Oluyor

The Pretty Little Liars dizisinin popüler kızı Hanna karakterini hayat veren güzel oyuncu Ashley Benson, Türkiye'de büyük ilgi gören How I Met Your Mother dizisine konuk oyuncu olarak katılıyor. CBS'nin haberine göre 22 yaşındaki oyuncu diziye önümüzdeki ay dahil olacak. Söylentilere ünlü oyuncusu Barney karakterinin bir akrabası olarak diziye katılacak. Tabii ki gerçeği sadece 21 Ocak'da öğrenebileceğiz. İşte CBS'nin tweeti;

#HIMYM CAST HABERLERİ! #PrettyLittleLiars'ın oyuncusu @AshBenzon diziye Barney'nin neyi olarak dahil olacak?????? 21 Ocak'da! Hazırlanın! 

Bir hatırlatma: The Pretty Little Liars dizisinin bir diğer güzeli, Lucy Hale How I Met Your Mother dizisinde Robin'in kız kardeşini oynamıştı. 

3 yorum:

  1. Bizim anne'de sarışındı, bu son sezon, anne ortaya çıkacak. Ve sevilen biri oynasın deniliyordu? Yok sa yoksaaa. Ve Ted'in de Barney'in kızkardeşi ile evleneceğini biliyoruzzz. :D :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu nerden biliyosun tedle barneyninin kz kardesinn evlenecegini

      Sil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)