2 Kas 2012

The Wanted Fabulous Kapağında

Şarkıları ile tüm dünyayı kasıp kavuran grup The Wanted 'Fabulous' dergisine kapak oldu. Grup dergiye kariyerleri, tarzları ve gelecekleri hakkında konuştu. Dergi 4 Kasımda satışa sunulacak. Umarım röportajlarında One Direction hakkında da konuşurlar çünkü Directioner'lar gruba biraz kızgın. Liam Payne de bunun hakkında röportaj yapmıştı hatta. Umarım aralarındaki anlaşmazlık kısa sürede çözülür.

5 yorum:

  1. üzgünüm ama özentiler 1D'den özentiler!

    YanıtlaSil
  2. saçmalamayın ya özenti falan değiller abartıyosunuz ben iki grubuda çok seviyorum ama özentilik diye bişi yok müzikleri bile farklı sırf bunu iki grupta 5 kişi siye söylüyosanız ama ayıppp ya cidden ayıp
    ayrıca THE WANTED 2009
    ONE DİRECTİON 2010
    bunu anlayın

    YanıtlaSil
  3. Jay aşkımm Max tatlımm Siva hayatım Nathan canım Tom bebeğim..Tamamladım işte haayatımı <3 TW başarı bir grup onlara özenti diyemezsin misslucdy!!Başarı olmasa JB ile tura çıkmazdı ve Pitbull,RitaOra, ve Dappy ile düet yapmazdı dm? Mantıksız mısın nesin anlamdım ki?

    YanıtlaSil
  4. 1D den özenti değiller ki ! bende bi directioner ım ama yok öyle bişey

    YanıtlaSil
  5. One Directiondan önce The Wanted vardı gençler..özenti olduğu da kıçınızdan uydurmayın ne alakası var

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)