11 Kas 2012

Selena Gomez Ayrılık Sonrası İlk kez Görüntülendi

'Wawerly Büyücüleri' dizisinin finali için 1 saatlik özel bir bölümün çekimlerine başlayan Selena Gomez 10 Kasım Cumartesi günü Los Angeles havaalanında görüntülendi. 20 yaşındaki şarkıcı/oyuncu neredeyse 1 yıldan uzun bir süredir birlikte olduğu şarkıcı sevgilisi Justin Bieber'dan ayrıldığından sonra ilk kez görüntülendi. İlk başlarda haberin doğru olup olmayacağı ihtimali vardı. Ama Jelena gerçekten bitti. Tabi bu yine yeniden bir araya gelmeyecekleri veya yeniden birlikte olmayacakları anlamınada gelmez değil mi ? Siz Jelena'nın bitmesine üzüldünüz mü ?

19 yorum:

  1. Iykk, Jelena çok yapmacıktı. Bitmesi iyi oldu BENCE!

    YanıtlaSil
  2. En çok desteklediğim çiftti Jelena. Gerçek aşk = JELENA ∞

    YanıtlaSil
  3. bence iyiki bitti çok yapmacıktı ve belieberların inadına ortalıkta öpüşüyordu bitmesi çok iyi oldu

    YanıtlaSil
  4. 1 yıldır bu anı bekliyorum, şimdi ayrıldılar ve ben ne hissettiğimi bilmiyorum. Seviniyorum ama hayal ettiğim gibi havalara uçmuyorum.

    YanıtlaSil
  5. Ben Justin ve Selena'yı ayrı ayrı seviyorum ama Jelena çiftide iyiydi.Umarım Barbara Palvin ile birlikte olmaz Justin. =(

    YanıtlaSil
  6. tek diyebileceğim üzüldüm

    YanıtlaSil
  7. Bn cok uzuldum ve ikisini birbirine cok yakistiriyordum umarim tekrar birlikte olurlar

    YanıtlaSil
  8. Ben hiç üzüledim bittiği için mutluyum ve justin'in barbara palvinle olmasını tercih ederim. zaten selena justin'den yaşlıydı ve ben böyle ilişkileri tikinç buluyorum.
    Not:belieber değilim.

    YanıtlaSil
  9. gerçekten çok üzüldüm çok yakıştırıyordum onları..şimdi justin Barbara Palvin ile çıkarsa bu seferde eskiden selenayı sevmeyen justin hayranları selenayı mumla arıcak..

    YanıtlaSil
  10. barbara palvin gibi iyi ve güzel bi kızla justin daha çok yakışıyo ve selena bence çok soğuk ve ..nası desem bana göre karaktersiz biri

    YanıtlaSil
  11. selena masum, günahsız ve çok genç gibi davranmaya çalışıyo ama dışarıdan bakıldığında bu iğrenç, böyle birinin artık justin ile olmadığına sevindim.

    YanıtlaSil
  12. Ben çok fazla üzüldüm. Jelena çok güzeldi

    YanıtlaSil
  13. Hayır Jelena Bitmemiş Beraber Aynı Otelden Çıkarken Görüntülenmişler...

    YanıtlaSil
  14. Ben Üzüldüm :(

    YanıtlaSil
  15. canım benim kim bilir ne kadar üzülmüştür bi selenanın bi justinin sayfasına bakıyoum justin bişey olmamış gibi davranıyo selena bu olaylardan çok etkilenmiş barbara meselesine gelince bence güzel kız ama justini elde etmeye çalışıyo beliberler bence sizlerde aklınızı başınıza alın bu kız justının beşini kesinlikle bırakmaz selenayı mumla ararsınız

    YanıtlaSil
  16. Bence iyi ki bitti. Çünkü kıskanıyordum ama Selena kötü bir kız diyemem. Justin onunla iken mutluydu. Umarım "gelen gideni aratır" düşüncesi oluşmaz ve Barbara ile bir ilişkileri olmamalı. Allah var Justin gibi taş bir çocuğu bulmuşken Barbara bırakmaz. Ama umarım sonuç olarak Justin üzülmez.

    YanıtlaSil
  17. Bence ayrılmaları çok çok iyi oldu. Selena çok iğrenç gıcık kişiliksiz bir insan. Jelenanın bitmesine sevindim.

    YanıtlaSil
  18. mal selena suratını kapatmasan sanki adriana lima sanacağız. İyi ki bitmiş reklam ilişkisi. selenanın tek amacı para ve gündem. melek yüzlü şeytan.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)