7 Kas 2012

Rihanna'nın 'Unapologetic' Albümündeki Şarkıların Tanıtımını Dinleyin

Tüm Navylere müjde! Rihanna'nın 19 Kasım da çıkacak olan  'Unapologetic' albümündeki şarkıların tanıtımı henüz yayınlandı. Yedinci stüdyo albümü olacak olan  'Unapologetic' de yer alan şarkılar yine çok iddalı. Ayrıca RiRi 7 Kasım Çarşamba günü New York'ta düzenlenen 'Victoria's Secret' moda gösterisine katıldı. Şiddettli yağmura yakalanan Rihanna korumalarının yardımıyla ıslanmadan gösteriyi terk etti. RiRi'nin yeni şarkılarını nasıl buldunuz ?

2 yorum:

  1. Rıhanna benım ıcın cok onemlı bı ısım. bana R&B , soul sevdıren bır ısım. kım ne derse desın bence Rıhanna gelecegın dıvası olacak. turkıyeye gelmesını sabırsızlıkla beklıyorum. ancak unapologetıc albumunun dunya turnesınde Istanbul un yer aldıgını bazı kaynaklardagoremedım. ama hala umutluyum sadece kuzey amerıka ayagı kesınlesmıs olarak sıtede var. Avrupa, Asya ayagı henuz acıklanmamıs. umarım gelır. 3 Haıran 2010 konserıne bazı durumlardan dolayı gıdememıstım ama bu sefer kacırmam kacıramam oyle bı luksum olduguna ınanmıyorum. hadı ASI CICEK BUTUN NAVYLER SENI BEKLIYOR.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)