10 Kas 2012

One Direction - 'Teen Vogue' Kapağında

Britanyalı One Direction grubu 'Teen Vogue' dergisinin 2012 Aralık/Ocak (2013) aylarının sayısında yer alacak. Grubun üyeleri Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson, Niall Horan, ve Zayn Malik'e özel ayrı ayrı kapaklar yapıldı. Ayrıca dergiyle birlikte gerçekleştirdikeri fotoğraf çekiminde çocuklar çok eğlendi. İşte fotoğraf çekiminin kamera arkası. Ve çocuklarla yapılan röportajlardan küçük bölümler;
Zayn, Los Angeles'da verecekleri konser hakkında;
Los Angeles'ta Staples Merkezinde çalıcaz. Amerika'da gittiğim ilk konserlerden birtanesi Britney Spears'ındı. Ve ''Bu yer çok büyük'' dediğimi hatırlıyorum. Şimdi orada biz mi olucağız yani ? Sabırsızlanıyorum.
Louis ise erkek olmak hakkında konuştu;
Yoğunluk nedeniyle etrafımızda hep beklemeler var bizde bu yüzden genellikle yaramaz oluyoruz. Aynı bugünkü gibi. Liam ve ben fotoğraf stüdyosunun çatısındaydık ve herkesden saklanıyorduk. Sadece kendimizi eğlendirmeye çalışıyoruz.

7 yorum:

  1. lousi üyelerin arasında göremedimm

    YanıtlaSil
  2. Harry Styles'dan Yeni Dövme

    YanıtlaSil
  3. liamın saçları? galiba önceden çekilmiş

    YanıtlaSil
  4. Olurummmmm bennnn sizeeeeee <3 :))

    YanıtlaSil
  5. zayn çok yakışıklı amaaaaaaaa

    YanıtlaSil
  6. ooofffff harry seni her her gördüğümde sana tekrar aşık oluyorum birsürü ortak noktalarımız var sen çikolata ço k seviyosun bnse tıpkı bir çikolata gibiyim.....

    YanıtlaSil
  7. ZeynepTomlinson3 Aralık 2012 19:37

    louis her zamanki gibi mükemmelsin aşkım seni unutmak istesem bile yapamam çünkü o mavimsi gözlerinin içine bakınca her şeyi unutuyorum biliyorum sen benim kim olduğumu bile bilmiyosun ama ben senin herşeyini biliyorum HAVUÇ KAFALI AŞKIM BENİİMM!!!!!
    -LOUİS is my life...
    -Directioner 4ever

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)