15 Kas 2012

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri Filminin Fragmanı Yayınlandı

Başrollerini Lily Collins, Lena Headey ve Jamie Campbell Bower'ın paylaştığı 'Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri' filminin fragmanı ve afişi yayınlandı. Kemikler Şehri'de aynı Alacakaranlık filmi gibi fantastik bir film. Cassandra Clare'ın romanından uyarlarnan film 23 Ağustos 2013'te Amerika'da vizyona girecek. Film hakkında neler düşünüyorsunuz ?
Ergenlik çağındaki Clary Fray, New York’ta Pandemonium Kulüp’e doğru yola çıktığında bir cinayete tanıklık edeceği hiç aklına gelmezdi. Hele ki, bu cinayetin daha önce hiç görmediği acayip silahlara sahip tuhaf dövmeli üç genç tarafından işleneceğini hayatta düşünemezdi! Clary, polisi arayabileceğini biliyordu fakat ceset bir anda ortadan yok olunca ve canileri Clary’den başka kimse göremediği için durumu açıklamak pek kolay olmayacaktı!Clary’nin onları görebilmesine çok şaşıran katiller kendilerini Gölgeavcıları olarak tanıtacaktı. Yani, dünyayı şeytanlardan arındırmaya ant içmiş gizli bir kabile!

11 yorum:

  1. benim çok hoşuma gitti :)

    YanıtlaSil
  2. merakla bekliyoruz

    YanıtlaSil
  3. Aylardır bu fragman için bekliyodum sükürler olsun sonunda çıktı.Aryıca cassandra clare'ye helal olsun müthiş bir seri yazmış <3

    YanıtlaSil
  4. güzel bi filme benziyo ama alacakaranlığın kopyası gibi çok benziyo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence alacakaranlıkla fazla benzemıyor. Ve benzerlıgı fragmandan cıkaran arkadasa helal olsn ben bosuna kıtabını okumusum ılerı zekalılar bır fragmanla ısı cozuyomus(!)

      Sil
    2. Haklısın dostum ! Alacakaranlıla alakası yok. !

      Sil
  5. alacakaranlığın kopyası mı???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alacakarankıgın kopyası falan değil kitabını okusan anlardın

      Sil
  6. oyuncu kadrosu süper

    YanıtlaSil
  7. oha harika bir filme benziyor sabırsızlıkla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  8. Lily Collins yıldız tilbeye benzemiş :(

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)