3 Kas 2012

Little Mix ''One Direction'dan Farklıyız''

'X Factor' yarışmasını birinci olarak bitiren İngiliz kız grubu Little Mix 1 Kasım Perşembe günü Avustralya'da ki Eastland Alışveriş Merkezinde konser verdi. Kızlar ayrıca kuliste 'DNA' şarkılarının acapellasını yaptılar. Sesleri gerçekten inanılmaz. Grup üyelerinden Jesy geçegün yaptığı bir röportajda One Direction'la kıyaslanmaları hakkında sorulan sorulara yanıt verdi;
Bizim müziğimiz One Direction'ınkisinden farklı. Ve çoğu zaman onların kişilikleriyle kıyaslandığımızı düşünüyoruz. Onlarda tıpkı bizim gibi aklı başında insanlar. Bu sanırım aynı programdan gelmemizden dolayı. Onlarda bizim gibi o programda grup oldular. Ama müzik ve buna benzer konularda tamamen farklıyız. Ama onlarla kıyaslanmakta bizim için büyük bir iltifat çünkü gerçekten çok başarılılar ve bizde onlar gibi başarılı olmak için onların izinden gitmeyi seviyoruz.

8 yorum:

  1. Perrie'nin sesi bnce pek fazla uymuyo çok fazla belli oluyo ıyk

    YanıtlaSil
  2. "Perrie'nin sesi bnce pek fazla uymuyo çok fazla belli oluyo ıyk" Dedi Zayn aşığı ezik ergen.

    YanıtlaSil
  3. iste bunun gibi insanlar dogru düzgün one directionu başarılı bulduklarını onlar gibi olmak istediklerini söylüyolar ama ''JUSTİN'' gibi süt bebeleri onların hepsini döverim diyerek ilgi toplamaya çalışıyolar helal bu kuzlara!!
    -LOUİS is my life...
    -DİRECTİONER FOREVER...

    YanıtlaSil
  4. kızlar gayet başarılı, çekememezlik yapmanın lüzumu yok bence.

    YanıtlaSil
  5. Sesleri gerçekten harika. Perrie'yi Zayn takıntıları yüzünden aşağılayanlar kendilerini camdan atsın bence. Perrie'nin sesi müthiş. Sesleri de çok uyumlu. Ergen kızların 1D takıntıları olmasa One Direction'dan kesinlikle daha popüler olurlar bence. One Directiondan kesinlikle daha iyiler.

    YanıtlaSil
  6. karşılaştırmaya ve kıskançlık krizlerine giremeye gerek yok little mix de one direction da gayet başarılı ve perrie love love love çok seviyorum perrieyi ve işe şu yandan da bakın perrie zaynle mutlu zayni mutlu ediyo önemli olanda bu eğer gerçekten directionerseniz sevdiğiniz kişinin mutlu olmasını ister ve perrie yi de seversiniz perrie nin seside harika bence bunu yalnış algılamayın bunlar bnm düşüncem

    YanıtlaSil
  7. İkiside çok başarılılar doğrusu. Ben hem mixer hem directionerım.O yüzden ayrım yapamıyorum zaten. :)

    YanıtlaSil
  8. İkiside gerçekten başarılılar.İki gruplada yakından ilgileniyoum.Perrie konusuna gelince.Onlar birbirlerini seviyorlar.Artık buna katlanmalısınız.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)