10 Kas 2012

Lady Gaga Hayranları Gaga'nın Oteli Önünde Madonna Tişörtü Yaktı

Lady Gaga, Kasım ayının başlarında konserleri için Brezilya'daydı. Kaldığı otelin önünde Brezilyalı little monsterlar Madonna'nın tişörtünü Lady Gaga'nın kaldığı otelin önünde ateşe verdi. Sizce Lady Gaga bunu gördüğünde Monster'lara Madonna'dan özür dilemesi gerektiğini söyleyecek mi ? Ya da bir özür yazısı yazacak mı ? 

8 yorum:

  1. Çok iyi yapmışlar. Mal-donna o çünkü. Anca emek hırsızlığı yapıyor. Hep Gaga'ya özeniyor pis, buruşmuş sürtük!

    YanıtlaSil
  2. Süper :D :D

    YanıtlaSil
  3. GAGA asla lm'lardan özür dilemelerini istemeyecek çünkü gaga'da madonnadan nefret ediyor. örnek:

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle özür dilemeli. Gaga dediğnde kimmiş lan kaç yıllık Madonna'nın yanında ?! abi tamam seviyorsunuz ama tutupta Madonnadan yetenekli diyemezsiniz. Madonna günümüzün en tanınan ve en ünlü kadın şarkıcısı. Boşuna kraliçe denmiyor ona ! eğer ergence atar yapmak isteyen varsa yazabilir

    YanıtlaSil
  5. Adsız en tanınan Madonna değil. Lady Gaga en çok tanınan ünlü olarak Guinnes Rokorlarına adını yazdırdı. Geçerliliğini yitern yorumlarını kendine sakla.

    YanıtlaSil
  6. şu lady gaga bozuntusu kendini ne zannnediyor ki?? ne yaparsa yapsın madonna gibi olmayacak sadece özenti olarak kalacak!!

    YanıtlaSil
  7. İlk yorumu yazan kafan mı iyi senin? Git ikisi hangi yıllar arasında ünlü oldu bakta gel kim özenti o zaman anlarsın.

    YanıtlaSil
  8. Adsız arkadaşın kıskançlık krizi :D Gaga Madonna'yı geçti cınıms, Madonna eskilerin kraliçesi günümüzün değil. Artık sadece ismi iş yapıyor.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)