12 Kas 2012

Göçebe Filminin Yeni Afişi Yayınlandı!

Twilight serisi önümüzdeki haftadan sonra sona eriyor olabilir ama Stephenie Meyer fanları için serüven Göçebe ile devam ediyor. Meyer'ın The Host (Göçebe) adlı kitabından uyarlanan film 2013'te gösterime girecek. Şimdi ise filme ait yeni bir poster yayınlandı. Ben kitabı 3 yıl önce okumuştum, şu an olayları tam hatırlamasam da o zaman beni bayağı etkileyen bir kitap olmuştu. O yüzden filmini izlemeden önce kitabını okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Çünkü filmlerde hep eksik bir şeyler kalıyor ve bunda da kalacaktır muhtemelen. Fakat tüm bunlara, yanlış karakter seçimlerine rağmen -bana göre- güzel bir kurgu bizi bekliyor diyebilirim. 

4 yorum:

  1. yaşasın jake abel oynuyor. onun en büyük hayranıyım. güzel bir film gibi

    YanıtlaSil
  2. ben kitabi daha geçen sene okudum .harika bi kitap .karakterlerin oyuncularını tanımıyorum ama bence güzel bi film olucak.

    YanıtlaSil
  3. oyuncular hayal ettiğim gibi değil ama hikaye gerçekten muhteşem 1 yıl önce okudum ve çok beğenmiştim.filmi izlemeden önce kitabı okumanızı tavsiye ederim :)))

    YanıtlaSil
  4. Little_monster48928 Aralık 2012 22:12

    Kitap gerçekten etkileyici. Bence film kitabı yansıtamayacak

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)