20 Kas 2012

Catrina Best Cinsiyetini Değiştirip Kendisini Harry Styles'a Benzetti

Catrina Best isimli 20 yaşındaki İrlandalı genç bir kız cinsiyetini değiştirdi ve sonrasında saçlarını One Direction grubunun üyelerinden Harry Styles'ınkisi gibi kestirdi. Hukuk öğrencisi olan Catrina 11 yaşında Portekiz'e taşındığında kendisinin farklı olduğunu o zamanlar hissettiğini anlamış. Daha sonrasında ise erkeklerden hoşlanmadığı için hep kötü ve alak bulak hissetmiş. Ama şimdi Catrina bir ameliyat geçirdi. Onun yüzünde ve ses tellerinde değişikliklerde yapıldı. Şimdi kendisini daha iyi hissettiğini söylüyor. Ve Catrina gerçekten de Harry Styles'ı çok andırıyor şunları söylüyor;
Harry gibi giyinince kendimi daha güvende hissediyorum. Ayrıca onun saçlarınıda kopyaladım. Hergün 30 dakikamı 'Mükemmel Harry' görünüşüm için harcyorum. O harika birisi ve onu bir rol modeli olarak almak ise savaşmamı daha da kolaylaştırıyor.
İnsanlar kemik yapımın, gözlerimin ve dudaklarımın Harry Styles'ınkisine benzediğini söylüyor. Ve bir çok kişi benimle fotoğraf çekilmek istedi. Şuanda kimseyle çıkmıyorum ama kızlar benimle konuşuyor. Hatta Harry gibi benden büyük olan bir kadını bile tavladım!

45 yorum:

  1. Gerçekten çok benzetmiş :O

    YanıtlaSil
  2. Aynn :D (Engelli işte)

    YanıtlaSil
  3. kız acayip gözüküyor :/ ameliyatlar fena değiştirmiş..Bide lens taksın al sana Harry :)

    YanıtlaSil
  4. yemin ederimki salak :D

    YanıtlaSil
  5. Iyy berbat bir durum.

    YanıtlaSil
  6. Yaptığı acayip derecede saçma bence...

    YanıtlaSil
  7. Gerizekalı kız tavlamış bide :D

    YanıtlaSil
  8. iğrenç mal mı bı kız iğrenç yaa

    YanıtlaSil
  9. ayyyy bu dönme özürlü lan sipastik

    YanıtlaSil
  10. Mal ya off salak gerçekten :D :D

    YanıtlaSil
  11. Tamm harry i cok seviyor ve erkeklerden nefret ediyor olabilir ama ameliyat ypp ona benzemek yuh salak ailesi diyordr kızım vardı simdi oğlum oldu

    YanıtlaSil
  12. Kiz pskopatmis mk mi ne ya slk ama HARRY ( <3) e benzemis :)

    YanıtlaSil
  13. Gerizekalı özürlü engelli ve spastik diyen adsız mallar. Veya dönme diyen it. Siz ne dediğinizin farkinda mısınız yaa. Kimsenin cinsiyet tercihine hakaret edemezsiniz. Kızın erkeklik hormonlarının ağır basması ve kızlardan hoşlanıyor olması hiçbirşeyi değiştirmez. Onu bu sekilde yaratan utansın götünüz yiyorsa sizde onu bu sekilde yaratana kufredin. Bu kadar kıt kafalı, gerici, tutucu cecehaletlerin yaşadığı bı ülkede yasamak... Kıza küfür ediceginize kendinize bakın önce.. Yazık gercekten. Hepinize acıyorum.

    YanıtlaSil
  14. Ben de gidip cinsiyetimi değistirip yuzume etetik yapıp O salaka(Harry)'e benzemeyi bilirdim..

    YanıtlaSil
  15. bence salak falan değil insanları yargılamayın bu çok aptalca ve üzücü dünyada böyle binlerce insan var ve catrina'da böyle bir insan ...

    YanıtlaSil
  16. cinsiyetimizi değiştirip benzeyelim sonrada istanbulda one direction türkiyede diye konser verelim :)

    YanıtlaSil
  17. Yanlız kız Harry Styles'a benzemek için cinsiyetini değiştirmemiş, cinsel tercihi açısından rahatlamak için yapmış. Anlayacağınız lezbiyenmiş ve normal olabilmesi için erkek omaya karar vermiş. Bu yüzden 'aptallık yapmış' demeden önce konu hakkında doğru düzgün bilgi sahibi olun lütfen.

    YanıtlaSil
  18. Türkiye de yapsaydı varya herkes dönme diye dalga geçerdi.

    YanıtlaSil
  19. aynen Türkiye'de böyle bişey olsaydı kızla dalga geçerlerdi de kızın yaptığı şey biraz saçma bence :)

    YanıtlaSil
  20. Onu bu sekilde yaratan utansın götünüz yiyorsa sizde onu bu sekilde yaratana kufredin.

    Bunu yazan gerizekalı Ahlaksız insana söylüyorum. senin o yaratan utansın dediğin ALLAH lan terbiyesiz! nasıl insansınız lan siz, nasıl kişiliği bozuk şahsiyetlersiniz. Siz kimsiniz lan bu ipsiz sapsız insanları savunarak ALLAH'I öne atıyosunuz. ALLAH hepinizi İSLAH etsin!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önce yazdıklarımı beyininde ki (plaketin kadar bile olmayan o beyninden) nöronlardan geçir oku ondan sonra yaz. Ben Allah'a küfür edin demedim. Hiç kimse Allah'ın yarattığına onun bu sekilde yarattığına küfür edemez. Siz kimsiniz de onlara ipsiz sapsiz diyebiliyorsunuz. Kimsenin buna hakkı yok. Ayrıca cinsiyeti değişik diye de kimseyi dışlayanazsınız. Oda bir İNSAN. Ayrıca onu yaratan Allah ona küfreden siz. Allah kimi ıslah edeceğini çok iyi bilir emin ol.

      Sil
  21. http://www.closeronline.co.uk/Assets/Image/harrystyleslookalike.jpg bu resimdekinin o olduğuna inanabiliyor musunuz??!!!

    YanıtlaSil
  22. Bu oçlar karıların beynini yıkıyor işte.

    YanıtlaSil
  23. Seside değiştirmiş yoksa Harry gibi mi yapmış düşünün X Factorre katıldığını :D

    YanıtlaSil
  24. Ben catrinanın yaptiği seyi dogru bulmuyorm acaba bu durumdan harry hoslanacak mi

    YanıtlaSil
  25. Aynen ya neden böyle diyorsunuz o mu istedi böyle olmasını ya siz de böyle olsaydınız ?

    YanıtlaSil
  26. 21 Kasım 2012 19:37 ve 21 Kasım 2012 23:23 adsızı hariç hepiniz feci derece bağnaz ve anlayışsızsınız sizlerle aynı ülkede olmaktan maalesef utanç duyuyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende aynen öyle söylüyorum. Bu ülkede yasamak, bukadar iğrenç düşünen insanların icinde yasamak resmen utanç verici. Eşcinsel ya da bazı yobazların tabiriyle dönme değilim ama onların da insan olduğunu unutmayan biriyim. Farklılar diye onları bu sekilde yargılamak ve ve dışlamak kimseye düşmez. Bir de şunu düşünün siz de bu şekil de yaratılabilirdiniz ???

      Sil
  27. Haberde 'harrye benzemek icin ameliyat oldu' falan yaziyorda ben mi goremedim? Bu olan,kisinin elinde degil.Hormonlarla alakali.Dalga gecip hakaret edeceginize isin aslını ogrenin bi. Ameliyattan sonrada benzemek istedigi kisinin harry oldugunu belirlemis sadece.Bu durumu iyice abarttiniz.

    YanıtlaSil
  28. Yobaz diye birşey yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahah kaç yaşındasın sen 5 mi :D yobazlık düşünce tembelligidir. Bir düşünceye hiç karsı çıkmadan, eleştirmeden kabul edip üstelik bunu savunan kisilere denir. Mesela cok büyük bir saray düşün ve bı adam yanına gelip bu doğada kendisi vardı bunu kimse yapmadı dese ve sen buna inanıp etrafa bunu şiddetle kabul ettirmeye çalışırsan yobazsın demektir. ''İslamcı yobazlar olduğu gibi ülkücü ve sosyalist yobazlar da vardır .''

      Sil
  29. Ben arkadaşın arkasındayım ipsiz sapsız diyerek çok haklı. ayrıca islah kelimesi Allah senin aklını mantığını güzelleştirsin demek, bence arkadaş çok haklı bi kelime kurmuş sonuna dek arkasındayım. ALLAH insanlara eşcinselliği yasaklamıştır, ALLAH herkesi nasıl dünyaya getirttiyse insanlar o cinsiyette yaşamak zorunda. ALLAH'A resmen senin yarattığını beğenmiyorum ben başka bi cinse geçicem demek oluyo eşcinsellik. EVET ALLAH HEPİNİZİ İSLAH ETSİN AKLINIZI MANTIĞINIZI YERİNE GETİRSİN.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peki Allah herkesi yarattığı cinsiyetle yasamaya zorluyorsa neden sizin tabirinizle NORMAL insanlara NORMAL miktarda hormon veriyor da, yine sizin tabirinizle İPSİZ SAPSIZ insanlara karsı cins hormonlarını biraz daha baskın veriyor. ?? Ve ayrıca Allah tüm İNSANLARA düşünsel irade ve akıl vermiş dolayısıyla bir de tercih hakkı vermişse neden zorunluluğu ve zorlamayı veriyor? Ve bize zorlamayı veriyorsa neden bizi düşünen ve tercihleri olan bı varlık olarak yaratıyor? Ayrıca Ona bakarsan bu dünyadaki hiç bir insan Allah'ın yarattığı benliği beğenmiyor demektir. Bir makyaj bile ben Allah'ın yarattığı yüzü beğenmiyorum daha güzelleşmek için yapıyorum anlamına da geliyor. O tabirin cok yanlış bir one sürsen bile Allah'ın yarattığı tırnağı beğenmediğin anlamına gelir. Sunu hiç bir zaman unutmayın ''değişmeyen tek sey degisimdir. Herakleitos'' ve insanlar (akıllarını kullanarak) değişir...

      Sil
  30. ZeynepTomlinson26 Kasım 2012 18:52

    ya arkadaşlar neyin kafasını yaşıyosunuz?? Bence de şu olayla ilgili bilgi sahibi olduktan sonra buraya yorum atın yaa öylesine yorum atanlara gıcık oluyorum cidden...
    HAA bi de söylemek istediğim son bi şey daha var...
    BİLMEM BİLİYOMUSUNUZ AMA LADY GAGA DA EŞ CİNSEL DOĞDU. HAYATINA O ŞEKİLDE DEVAM EDEBİLİRDİ AMA ETMEDİ. O KIZ OLMAK İSTEDİ VE CATRİNA GİBİ AMELİYATLARLA KIZ OLDU BUNU BİLİYOMUYDUNUZ PEKİ?? EE LADY GAGA ÜNLÜ DİYE AĞZINI AÇMAYANLAR SİZLERE SESLENİYORUM. BU KIZ İNSAN DEĞİL Mİ? İKİSİ DE İNSAN... BİRİNİ HOŞ KARŞILARKEN DİĞERİNİ YARGILAYAMAZSINIZ. VE EĞER BUNU YAPARSANIZ ADINIZ ''DÖNEK''E ÇIKAR BENDEN SÖYLEMESİ ARKADAŞLARIM....
    -LOUİS is my life...
    -Directioner 4ever...

    YanıtlaSil
  31. Şu konu gerçekten sıkmaya başladı, artık konuyu kaldırır mısınız. Eşcinselliği konuşacak kadar kimse büyümedi. Ben ipsiz sapsız konusunda konuşan kişiye katılıyorum. Arkadaş gayet haklı konuşmuş Eşcinsellik müslümanların ağzına yakışır bi kelime kesinlikle değildir. Bu kadar araştırma yapıp eşcinselliği savunanlara sesleniyorum. SİZ SADECE DÜNYA ÇAPINDAKİ ARAŞTIRMALARI SAVINIYORSUNUZ, ELİNİZE AYETLERİ ALIP OKUYUN, ALLAH EŞCİNSELLİĞİ HİÇ BİR KULUNA YAKIŞTIRMIYOR VE CEZASINI ÇEKECEKLER.

    YanıtlaSil
  32. EŞCİNSELLİĞİ SAVUNANLAR; MANTIKSAL OLARAK UFACIK HAKLI OLABİLİRSİNİZ, AMA İSLAMİYET KONUSUNA DEĞİNİRSEK KESİNLİKLE HAKSIZSINIZ.

    YanıtlaSil
  33. Eşcinselliği savunan herkes HAKSIZDIR.

    YanıtlaSil
  34. Allah ne derse onu yapmak zorunludur, bu dünyada eşcinsel olup benliğini rahatlatanlar öbür dünyada acısını çekecekler.

    YanıtlaSil
  35. EŞCİNSELLİĞİ SAVUNAN MÜSLÜMANLARDAN NEFRET EDİYORUM.

    YanıtlaSil
  36. Müslüman dediğin eşcinsel kelimesinin anlamını bile bilmemelidir.

    YanıtlaSil
  37. Eşcinsellik REZİLLİKTİR, GÜLÜNÇTÜR.

    YanıtlaSil
  38. Allah bizi eşcinsellerden korusun!

    YanıtlaSil
  39. Madem bu kadar akıllısınız gidin eşcinsel olun anasını satim ya. sizin gibi insanlardan nefret ediyoru. gelmişler eşcinselliği savunuyolar yobaz olan asıl sizin mantık seviyeniz.

    YanıtlaSil
  40. İSLAMİYETİ SAVUNAN KİMSEYE YOBAZ DİYEMEZSİNİZ SİZİN AKLINIZA TÜKÜRÜLMESİ GEREK!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  41. haşa bizmilahi kebir tövbe euzi bismilah ... mıslıman (bi imam öle sesleniodu) :D nese beni hissettikleri ilgilendirmiyor ama benzemiş başka bir şey söylemek laf kalabalığı yapmak olur :))

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)