1 Kas 2012

Ashley Tisdale ''Black Swan ve Paranormal Activty'le Dalga Geçtik''

'High School Musical' serisiyle tanınan başarılı oyuncu Ashley Tisdale, Atlanta'da yayınlanan Jezebel dergisinin Kasım ayı sayısının kapağında yer alıyor. 27 yaşındaki aktris daha çok dergiyle çekimlerini geçen günlerde bitirdiği 'Korkunç Bir Film 5' üzerine bir röportaj gerçekleştirdi. İşte Ashley'nin röportajı;
'Korkunç Bir Film 5' de ki rolü gereği kocası olan Simon Rex hakkında;
Simon çok eğlenceli birisi. Gerçekten havalı bir arkadaş. Ağzının tadını çok iyi bilen birisi ve Atlanta Balık Merkezini çok seviyor. Oraya onun sayesinde birkaç kere gittik. Çok iyi bir yerde. Pirzola ve Istakoz barı da inanılmazdı. Rathbun da çok iyiydi.
Karakteri 'Jody' hakkında;
Jody mükemmel bir anne olmaya çalışan saf bir tipik karakter. O ve kocası ebeveyn olmaya uygun değiller aslında. Çünkü Jody çılgınca şeyler yapıyor ve çok eğlenceli. Black Swan ve Paranormal Activty filmleriyle biraz dalga geçtik. Ayrıca Natalie Portman'ın rolünü ve Paranormal filmindeki kızı da ben oynadım.
Televizyon hakkında;
Asla reality programları yapmazdım. Ama reality programların yapımcılığını yapıyorum ve onları izlemeyi de seviyorum. Benim bir tür suçlu zevkim. İnsanların hayatıma girip herşeyimi çekmesine izin vermem. Bir çok başarılı insan bunu yapıyor ve başarılılar da. Kişiliklerini reality programlarında da gösterebiliyorlar. Televizyonlarda genelde bir karakteri canlandırdım o yüzden kendim olmak biraz beni korkutuyor.
Hollywood dünyası hakkında;
Hollywood'a aşığım. Erkek arkadaşım Scott ile orada 3 yıl yaşadım. Tamamen özgürdüm, kendimdim. Bu tür şeyleri yapmayı seviyorum ayrıca bu benim işimde. Ayrıca diğer şeyler hakkında da konuşmayı seven birisiyim. Ben hep aynı benim gibi aynı şeyleri yapmayan birilerini çekici buldum. Çünkü günün sonunda konuşacak birşeyleriniz olmalı. Ama öncelikle doğru olmalı ve iletişiminizi kurmalısınız. Bunlar bir ilişkide ki en önemli şeyler.

5 yorum:

  1. İyide Paranormal Activityde Ashley yoktu ki :S

    YanıtlaSil
  2. Çeviri için çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Simon Rex filmde ölmemiş miydi ?

    YanıtlaSil
  4. ashlee paranormal activitede oynamadı oynamışsada ben hiç gormedim

    YanıtlaSil
  5. Arkadaşlar sanırım hiçbiriniz 'Scary Movie' serisinden birisini izlemediniz :D
    Çünkü Scary Movie'de diğer filmlerle dalga geçiliyor. Ashley'de Paranoral Activy'deki kızın rolünü 'Scary Movie 5' filminde canlandırdı.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)